Advertisement

Fenerbahçe Ülker, Barış Ermiş İle Anlaştı

Yeni sezon öncesinde hem teknik hem de oyuncu kadrosunda revizyona gitmeye hazırlanan Fenerbahçe Ülker, ilk hamlesini gerçekleştirerek Banvit'ten Barış Ermiş ile anlaşma sağladı. Haberi ilk olarak, NtvSpor'da katıldığı programda İbrahim Kutluay paylaştı..

Üç sezondur Banvit forması giyen Barış Ermiş'in halen bir sezonluk anlaşması bulunuyordu. 27 yaşındaki milli oyun kurucu, Banvit'in normal sezonu ikinci bitirmesinde büyük rol oynarken; maç başına 5.8 asist ortalaması tutturarak asist krallığında da ikinci sırada yer almıştı. Beko Basketbol Ligi'nde forma giydiği 36 maçta ortalama 25.1 dakika sahada kalan Barış Ermiş, bu maçlarda; 8.4 sayı, 2.8 ribaund ve 5.8 asist ortalamaları yakalarken, ortalama 28.2 dakika sahada kaldığı 10 Euro Cup maçında ise; 9.3 sayı, 4.2 ribaund ve 4.5 asist ortalamaları ile mücadele etmişti..

Öte yandan, NtvSpor'da yer alan habere göre, Barış Ermiş ile anlaşan Fenerbahçe Ülker'de antrenör arayışları da sürüyor. Önceliğinin kulübü Olympiakos'da olduğunu açıklayan Sırp antrenör Dusan Ivkovic'ten henüz net bir yanıt alamayan Sarı-Lacivertlilerde gündeme son olarak "Bozidar Maljkovic" ismi geldi. Sonuncusu 1996 yılında olmak üzere dört takımla Euroleague şampiyonluğu yaşayan Maljkovic, halen Slovenya Milli Takımı'nı çalıştırıyor.
Fenerbahçe Ülker, Barış Ermiş İle Anlaştı Fenerbahçe Ülker, Barış Ermiş İle Anlaştı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 00:14 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.