Advertisement

Jaka Lakovič Galatasaray’da

Galatasaray, bir süredir gündeminde olan Sloven yıldız Jaka Lakovič ile 2 yıllık anlaşma sağladığını resmi sitesinden açıkladı. 33 yaşındaki ve 1.85 boyundaki tecrübeli guard, sezonu Regal Barcelona'da tamamlamıştı..

Son olarak Jamon Lucas Gordon'u renklerine bağladıktan sonra skorer bir combo-guard takviyesi düşünen Galatasaray, bu eksiği önemli bir yıldızla doldurdu. Özellikle Panathinaikos ve Barcelona formaları ile Avrupa basketboluna damga vuran isimlerden biri olan Jaka Lakovič, Sarı-Kırmızılı takımın Euro League hedefleyen kadrosu için çok önemli bir takviye oldu..

Deneyimli guard, geçtiğimiz sezon Regal Barcelona forması ile İspanya Ligi'nde 39, Turkish Airlines Euro League'de ise 19 maçta görev almıştı. ACB'de çıktığı 39 maçta ortalama olarak 13.3 dakika sahada kalan Lakovič, bu maçlarda; 5.1 sayı, 0.8 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları yakalamıştı. Euro League'de çıktığı 19 maçta ise ortalama 14.9 dakika sahada kalan Sloven guard, bu maçlarda ise; 6.4 sayı, 0.5 ribaund ve 1.9 asist ortalamaları ile mücadele etmişti..
Jaka Lakovič Galatasaray’da Jaka Lakovič Galatasaray’da Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 13:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.