Advertisement

Galatasaray'a İki Yıldız Aday

Guard rotasyonuna Ender Arslan ve Jamon Lucas Gordon'u alarak transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da yeni hedef ise takıma skor anlamında önemli katkılar yapacak bir combo-guard. Bilindiği gibi Sarı-Kırmızılılar, bir süredir Sloven guard Jaka Lakovic ile ciddi şekilde ilgileniyor..

Galatasaray'ın Jaka Lakovic ile ilgilendiği İspanyol kaynaklı Solobasket.com adlı sitede de yazılırken, aynı haberde Lakovic'e alternatif olarak sürpriz bir isim daha ortaya atıldı. Haberde, Galatasaray'ın Kanadalı yıldız şutör Carl English'le de ilgilendiği iddia edildi..

30 yaşındaki tecrübeli oyuncu Carl English, geçtiğimiz sezonu DKV Joventut Badalona'da geçirdi. Son 4 sezondur İspanya Basketbol Ligi ACB'de forma giyen deneyimli guard, sırasıyla; Gran Canaria, Caja Laboral ve DKV Joventut Badalona takımlarında görev almıştı..

Geçtiğimiz Ocak ayında bileğinden sakatlanarak ameliyat olan ve sezonu erken kapatarak sadece 17 maçta görev yapan deneyimli şutör, bu maçlarda ortalama 29.1 dakika sahada kalarak; 15.1 sayı, 3.9 ribaund ve 1.9 asist ortalamaları yakalamıştı. Kanadalı oyuncu ayrıca, forma giydiği maçlarda 42/87 (%48) gibi önemli bir yüzde ile üçlük atmıştı..
Galatasaray'a İki Yıldız Aday Galatasaray'a İki Yıldız Aday Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 04:48 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.