Advertisement

Olin Edirne ile Caner Yol Ayrımında

Bu sezon, özellikle kenardan gelerek takıma kazandırdığı enerji ve çoğu maçta da power forvet pozisyonunda yarattığı eşleşme sorunları ile takımının önemli hücum silahlarından olan Caner Ercan, iki sezondur formasını giydiği Olin Edirne'den ayrıldı..


Dış şut tehditi ile pozisyonunun en önemli isimlerinden olan 25 yaşındaki ve 2.04 boyundaki Caner Ercan, bir süredir Pınar Karşıyaka'nın gündemindeydi. Başarılı forvet için son olarak devreye giren takımlar ise Erdemirspor ve Trabzonspor. Tabi bu sayı, takımların bütçelerinin ve gelecek sezon için yapılanmalarının yavaş yavaş belirlenmesi ile daha da artabilir..

Bu sezon Olin Edirne forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 32 maçta forma giyen Caner, ortalama olarak 13 dakika sahada kaldığı bu maçlarda; 5.1 sayı, 1.5 ribaund ve 0.4 asist ortalamaları ile forma giymişti. Her ne kadar power forvet olarak pota altı rotasyonunda yer alsa da, bu sezon 36/86 ile üçlük atan Caner, iki sayılık atışlarda ise 22/44 ile pozisyonuna göre biraz ters istatistikler yakalamıştı..

Caner Ercan'ın gelecek sezon kadrolarında yer almayacağını açıklayan Olin Edirne Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, konuyla ilgili olarak şunları söyledi;

“İki sezondur kulübümüzün renkleri altında basketbol takımımıza önemli katkıları olan genç oyuncumuz Caner Ercan’ın önünü açabilmek, ona geleceğinin de şekillenmesinde yardımcı olabilmek amacıyla önümüzdeki sezon kendisiyle birlikte olamayacağımızı tüm basketbol kamuoyuna bildirmek istiyorum. Caner Ercan önümüzdeki sezon programımız içinde yer almayacaktır.


İki yıldır takımımıza çok önemli katkıları olan ve aldığımız başarılı sonuçlarda imzası bulunan sevgili kardeşimiz Caner’e bundan sonraki basketbol yaşamında başarılar dilerken, Olin Edirne forması altında gösterdiği üstün performanslardan ötürü de teşekkür ederiz”.
Olin Edirne ile Caner Yol Ayrımında Olin Edirne ile Caner Yol Ayrımında Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.