Advertisement

Orçun Göllü TED Ankara Kolejliler'de (MixBasket Özel)

MixBasket özel haberidir, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. - Geçen sezon Tofaş'ta süre bulamayan ve bu sezon tası tarağı toplayıp Bursa'dan ayrılan Orçun Göllü, 1997-1998 sezonunda formasını giydiği TED Kolejliler'e geri döndü. Haber sımsıcak. Beko Basketbol Ligi hedefinde olan TED Kolejliler, 34 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katarak önemli bir transfere imza atmış oldu böylelikle. Gerek tecrübesi gerekse yetenekleri bakımından 2.ligi domine edebilecek bir isim Orçun. TED Kolejliler'in ilgilendiği bir kaç isim daha var, bittiği an yazacağım yine. Takipte kalın.
Orçun Göllü TED Ankara Kolejliler'de (MixBasket Özel) Orçun Göllü TED Ankara Kolejliler'de (MixBasket Özel) Reviewed by Adsız on 13:03 Rating: 5

5 yorum:

Adsız dedi ki...

1997-1998 yalnış olmuş sanırım,bildiğim kadarıyla kolej forması altında 11. yada 12. senesi sanırım...

Adsız dedi ki...

Mydonose Kolejliler ve Tiffany Kolejliler'i de sayarsak dediğin doğru.

Adsız dedi ki...

evet farklı sponsorluklar altında kolej forması giydi ayrıca 2003-2006 ted ankara kolejliler var bir de sponsorsuz :)

Adsız dedi ki...

3 yada 4 kere cıkardı bu takımı orçun 1.lige. herhalde bi daha cıkartır diye düşünüyorum. hayırlı olsun. bence cok yerinde bi transfer.

hooper dedi ki...

basarili bir transfer TED icin. TED bu sefer gecen sene yaptigi hatayi tekrarlamayacak gibi duruyor. Takim kimyasi diye birsey vardir ve bir oyuncu sadece iyi oldugu icin transfer edilmemeli bence. Sinema filmi gibi bir kurgusu olmali takimlarinda.
Bu sene bir diger soru ise takimlarin 38 macin hakkindan nasil gelecekleri, devamlilik ve kadro genisligi cok daha buyuk bir etken olacaktir.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.