Advertisement

Serhat Uğur ve Murat Göktaş Gaziantep BB'de, Mesut Ademoğlu Sırada (MixBasket Özel)

MixBasket özel haberidir, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. - Beko Basketbol Ligi'ne yükselebilmek için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Işıkspor'da çıktığı 22 maçta 11,8 sayı - 3,4 ribaund - 2,5 asist ortalamalarıyla oynayan Serhat Uğur ile; Genç Telekom'da çıktığı 27 maçta 10,7 sayı - 4,3 ribaund - 1,7 asist ortalamalar yakalayan Murat Göktaş ile anlaştı. Güneydoğu ekibinin uzun rotasyona düşündüğü isim ise Mesut Ademoğlu. Tecrübeli oyuncu geçen sezon Kepez Belediye'de iyi bir performans ortaya koymuş, 11,2 sayı - 6,3 ribaundla sezonu noktalamıştı.
Serhat Uğur ve Murat Göktaş Gaziantep BB'de, Mesut Ademoğlu Sırada (MixBasket Özel) Serhat Uğur ve Murat Göktaş Gaziantep BB'de, Mesut Ademoğlu Sırada (MixBasket Özel) Reviewed by Adsız on 12:20 Rating: 5

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Antep'in lige cikmak icin mucadele edecegi gibi soylentiler var ama Murat Goktas ve Serhat Ugur her ne kadar kaliteli oyuncular olsalarda, bu koyduklari hedefleri daha inandirici kilabilmeleri icin daha kariyerli oyunculara da yonelmesi gerekir gibi.
Mesut Ademoglu'nun transferini bitirebilirlerse bu iddaalari inandiricilik kazanacaktir cunku Kepezimizi basariya tasiyanlarin basinda kendisinin payi buyuktu.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.