Advertisement

Brandon Jennings - Ersan İlyasova - Jaka Lakovic - Antonis Fotsis & G.Saray?

Ünal Aysal programlarda çok iddialı cümleler kurmuştu basketbol şubesiyle ilgili. Hatta NTVSpor'da Ersan'ı söylemişti. Sabah haber yapmış önümüzdeki sezon için hedeflenen oyuncularla ilgili haberi. Milwauke Bucks'tan Brandon Jennings, Barcelona'dan Jaka Lakovic ve Ersan ve Antonis Fotsis haberde ismi geçen oyuncular. NBA hiç takip etmem diyebilirim o yüzden Jennings ile ilgili bir yorumda bulunamayacağım -tanıyanlar, takip edenler yorum kısmından aydınlatabilirler- ama 63 maçta 16,2 sayı - 4,8 asist - 3,7 ribaund ortalamalarına bakarak iyi ve istikrarlı bir oyuncu diyebilirim herhalde. Tanımasam bile Jennings'in gelebileceğine zerre kadar ihtimal vermiyorum, hatta imkansız görüyorum. Jaka Lakovic ise iyi bir sezon geçirmedi Barça'da ama Galatasaray'da kendini bulabilir düşüncesindeyim. Ersan konusunun zor olduğu apaçık bir gerçek.

Sabah'ın bu haberinin doğruluk payı ne kadardır ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Şimdilik noktayı koyalım.
Brandon Jennings - Ersan İlyasova - Jaka Lakovic - Antonis Fotsis & G.Saray? Brandon Jennings - Ersan İlyasova - Jaka Lakovic - Antonis Fotsis & G.Saray? Reviewed by Adsız on 10:00 Rating: 5

2 yorum:

Adsız dedi ki...

inşallah alırız ama avrupada bu kadar dev varken bunları bize yedirirler mi o meçhul.

Adsız dedi ki...

jennings kesinlikle mahmuti'nin sistemine ters bir oyuncu, çok bencil ,savunması yerlerde , takım oyunundan zerre kadar haberi yok.diğer isimlerinde gelme ihtimali düşük bence. Gscc' nın bütçesi bu yıl 3.8 milyon dolar seneyede 10 milyon dolara çekilmediği sürece bu oyuncuların getirilmesi zor.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.