Advertisement

Bogdanovic ve Gist Geldi, Peki Kim Gider?

Çiçeği burnunda şampiyon Fenerbahçe Ülker, 2011-2012 sezonu için ilk transferlerini Bojan Bogdanovic ve James Gist olarak açıkladı. Bogdanovic 2,03 boyunda 3 numara. Gist 2.06 4 numara. Peki bu transferlerden sonra seneye kim gider? Kinsey ve May kuvvetli ihtimaller. Lavrinovic'in yaşı düşünüldüğünde yolcu edilebilir bence. Peki ya sizce?
Bogdanovic ve Gist Geldi, Peki Kim Gider? Bogdanovic ve Gist Geldi, Peki Kim Gider? Reviewed by Adsız on 21:09 Rating: 5

8 yorum:

Özcan Yüksel dedi ki...

Yabancılarda ilk 5 tamam oldu...

Ukic - Tomas - Bojan - Gist - Vidmar lig için oynayacak 5 oyuncu gibi duruyor. Yerlileri de sayarak yabancı transferleri gidecek/kalacakları daha iyi analiz edebiliriz.

Üst düzey oyun oynayabilecek elde Ömer - Emir - Kaya ve Oğuz var. Bariz açık 1 numarada onun için de Barış Ermiş ismi gündemde Engin atsür'ün sözleşmesi ise feshedilecek duyumları var. Alternatifli kadro diyorsak 20 dakika süre alıp sırıtmayacak bir oyun kurucu ile 5. uzun olarak alınacak ve rotasyonda yer edinebilecek bir 4/5 numara kesin gerekli. Emir milli takımda oynarsa Kinsey Türk yapılıp devşirme statüsünde kalır yoksa o da gider. May Saras ve Darius kesin gidici gibi duruyor. Ben yine de Saras'ın kalmasından yanayım.

Giray Özkan dedi ki...

May,Kinsey,Darjus ve Saras gidebilir.İyi bir oyun kurucu ve sert bir uzuna bağlı herşey...

Adsız dedi ki...

Ukic'in gitme ihtimali varmis yeni sezonda büyük ihtimal takimla olmucakmis onun yerine büyük bi süperstar alincagi konusuluyor dikkatinize sunulur bnce gitmeside gerekiyor saten may kinsey ve lavrinovic gitse güzel olur

gazetecifatihseker dedi ki...

saras kesin gidiyor ikinci adam may olur, kinsey ve vidmar seneye bu takımda

Mavi Sakal dedi ki...

Kinsey kesinlikle bu takımda tutulmalı.şu anda bir çok avrupa takımı kinseyi havada kapar kadro derinliği için kinsey çok önemli Ukiciin barcelonaya gideceği konusuluyor ukicin yerine çok iyi bir guard gerek vede lavrinovic may ve sarunas üçlüsünün gönderilmesi kesin gibi duruyor.Birde fenerbahçe ülkerin omar cookla ilgilendiği dedikoduları iyiden iyiye dolaşıyor !!

Özcan Yüksel dedi ki...

Omar Cook muhtemelen Efes'le anlaşacak.. Efes ciddi bir teklif yaptı Omar Cook'a önce McClebb'İ istiyorlardı senede 4milyon € civarı ücret çekince vazgeçtiler Cook ve N'Dong ile anlaştılar (Avrupa basınına göre)

Mavi Sakal dedi ki...

sarunas gidecek ukicte giderse bu takıma alınacak 2 guard kim olabilir görüşlerinizi bekliyorum.

Ferhat Yeşiltaş dedi ki...

Litvanya basınına göre Saras'la birlikte Lavrinovic de kesin olarak ayrılıyor artık Fenerbahçe Ülker'den. May de artık kalmaz diyebiliriz. Ben Kinsey'in de kalmayacağını düşünüyorum her ne kadar kalması gerekse de. Vidmar dönüyor, birde Mahalbasic var ama onu yeniden bir takıma kiralık verirler henüz takıma girecek kadar üst düzeyde bir oyuncu değil çünkü.

Ukic, Tomas, Bojan, Gist, Vidmar var şimdilik elde. Ama bir oyun kurucu takviyesi şart gibi görünüyor. Çünkü Engin'in durumu henüz net değil, ne şekilde dönecek veya takımda ne kadar kalacak. Özellikle yerli bir guard ihtiyacı var gibi mevcut şartlarda

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.