Advertisement

Enes Kanter 3.Sıradan Utah Jazz'da!

NBA 2011 Draft'i benim için şuanda bitti. Gururumuz Enes Kanter beklendiği gibi 3.sıradan, Utah Jazz tarafından draft edildi. Yolun açık olsun Enes. Türk Basketbol tarihinde en yüksek sırada NBA'e adım atan oyuncu oldu böylelikle 19 yaşındaki koca yürek.

Jefferson, Millsap, Mehmet Okur ve Kirilenko'nun ardından forma şansı arayacak Enes. Utah'ın uzun rotasyonunun fazla oluşu onun adına talihsizlik oldu. Bu bağlamda sıkıntı yaşayacaktır süre bakımından. Alışma dönemini de katarsak işin içine, her şeyin ilacı zaman onun için. Hiç bir talihsizlik, sakatlık, olumsuz bir şey yaşamayacağı, upuzun seneler diliyoruz MixBasket olarak Enes'e. Bir kez daha yolun açık olsun Enes!

Enes Kanter'in David Stern tarafından anons edildiği videoyu seyretmek için tıklayınız.

Draftlarda ilk beş sırayı da yazalım:

1) Kyrie Irving - Cleveland Cavaliers
2) Derrick Williams - Minnesota Timberwolwes
3) Enes Kanter - Utah Jazz
4) Tristan Thompson - Cleveland Cavaliers
5) Jonas Valancinuas - Toronto Raptors
6) Jan Vesely - Washington Wizards
7) Bismack Biyombo - Sacramento Kings
8) Brandon Knight - Detroit Pistons
9) Kemba Walker - Charlotte Bobcast
10) Jimmer Fredette - Milwaukee Bucks
Enes Kanter 3.Sıradan Utah Jazz'da! Enes Kanter 3.Sıradan Utah Jazz'da! Reviewed by Adsız on 02:56 Rating: 5

1 yorum:

Adsız dedi ki...

3. sıradan draft edilen bir oyuncunun rotasyonda kaybolacağını sanmıyorum. Al Jef ile beraber 5 başlayabilir en kötü ihtimalle de, 4 ve 5'i yedekler maç başına 20-25 dakikayla. Olan Mehmet Okur'a veya Derrick Favors'a olacaktır, kontratının son sezonu yanılmıyorsam, ya cap'i boşaltmak için bekleyeceklerdir, ya da kontratını kullanarak istikrarlı bir dış skorer draft edeceklerdir, çünkü draftta tam olarak da istediklerini alamadılar, Alec Burks şu an katkı verebilecek bir oyuncu değil, ne dış şutu var, ne de inanılmaz atletik, ellerindeki Stuckey'den çok da iyi değil. Tabii Millsap veya Jefferson'ı da takasta kullanabilirler. Ama Jazz 1-2 pozisyonlarında inim inim inlerken ve bu pozisyonlarda pek çok opsiyon hala mevcutken ( Knight'i draft edecekleri konuşuluyordu ) Enes Kanter'i draft ettiyse, oynatacaklardır muhakkak, aksi büyük süpriz olur.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.