Advertisement

Efes'in Listesindeki İsimler: Barac, Spanoulis, Gordon ve Sato

Önümüzdeki sezon F4'ün İstanbul'da yapılacak olmasıyla daha da hedef büyülten Efes Pilsen transfer çalışmalarına hız verdi. Dusko Savanovic ve Ermal Kuqo transferlerini açıklayan lacivert beyazlıların yabancı listesindeki isimleri sıkı bir Efes taraftarı olan Burhan (Burnovic) blogunda özel haber olarak yazdı.

Barac'tan başlayalım. 2,17'lik pivot İspanya'da, Caja Laboral'de forma giyiyor ve 2015'e kadar sözleşmesi var. Bu da demek oluyor ki Efes Pilsen onu transfer etmek için bonservisine de para ödemek zorunda. Prensip anlaşmasına varıldığı belirtiliyor şimdilik. Barac ligde 36 maça çıkıp 11,9 sayı - 7 ribaund - 1,3 asist ortalamalarıyla oynadı. Euroleague'de ise 11 maçta 11,4 sayı - 5,3 ribaund - 0,8 asist ortalamalarına sahip. Boyu 2.17 olmasına rağmen tüm sezon boyunca toplamda 17 üçlük göndermiş potaya, 9 isabeti var. O boya göre süper bir yüzde şüphesiz. Önemli bir detay.

Diğer yandan guard bölgesine düşündükleri McCalebb'in yüksek fiyat talep etmesi ve Siena'da kalmasının ardından arayışlarını devam ettiren Efes, Yunan guard Vassilis Spanoulis transferi için epey bir yol katetti Burhan'ın haberine göre. Spanoulis'i bilmeyen yoktur herhalde artık, efsanevi oyuncuları arasına girdi Yunanistan'ın. Romain Sato da Pana da geçirdi sezonu ancak inişli çıkışlı bir grafik çizdi, Efes'in ilacı olur mu derseniz ben şüpheciyim biraz.
Efes'in Listesindeki İsimler: Barac, Spanoulis, Gordon ve Sato Efes'in Listesindeki İsimler: Barac, Spanoulis, Gordon ve Sato Reviewed by Adsız on 00:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.