Advertisement

Galatasaray, Furkan'ı Açıkladı

Yeni sezona daha iddialı bir kadro ile girmeyi Galatasaray, uzun süredir gündeminde olan genç yıldız Furkan Aldemir ile 4 yıllık anlaşma sağlandığını resmi sitesinden duyurdu..

Açıklamada anlaşmanın detayları yer almıyor fakat, Pınar Karşıyaka'nın resmi web sitesinde birkaç gün önce yer alan haberde, Furkan'ın Sarı-Kırmızılı takıma "bir miktar para ve İlkan Karaman'ın bir yıllık kiralanması (yıllık ücreti yine Galatasaray tarafından ödenecek)" şeklinde açıklanmıştı bu anlaşmanın detayları..

Geçtiğimiz sezonki uzun rotasyonundan Ermal Kurtoğlu ve Radoslav Rancik'in ayrılmasından sonra Cevher Özer ve Furkan Aldemir'i kattı kadrosuna böylelikle Galatasaray. Ayrıca sözleşmesi devam eden Sertaç Şanlı ile birlikte diğer uzunu Luksa Andric'le de sözleşme yenilenmişti birkaç gün önce Sarı-Kırmızılılar..

Bir yabancı pivot daha transfer etmesi beklenen Galatasaray'da öne çıkan isimler; NBA'deki durumuna göre Nikola Pekovic ve geçtiğimiz sezon Beşiktaş Cola Turka'da forma giyen Fedor Likholitov şu aşamada..
Galatasaray, Furkan'ı Açıkladı Galatasaray, Furkan'ı Açıkladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.