Advertisement

TED Ankara Kolejliler'den Üç Transfer Birden

Antrenörlüğe Murat Özyer'i getirerek zaten hedefini açıkça gösteren TED Ankara Kolejliler, tecrübeli Orçun Göllü transferinin ardından bu gün de Cihan Amasyalı, Cihad Şahin ve İlker Türel ile anlaştı. TED Ankara Kolejliler'in İlker ile ilgilendiğini ilk olarak MixBasket yazmıştı, hatırlarsanız.

Bana göre dümene Murat Özyer'i getirerek çok doğru bir hamleyle başladı çalışmalarına TED Ankara. Orçun Göllü yıllarca mücadele etmişti TED Kolej forması altında, tecrübeli bir oyuncu dolayısıyla yerinde bir transfer. E Cihad zaten yıllardır 1.ligde tecrübe kazandı, skorer de bir oyuncu, keza İlker'in de tecrübesi var. Murat Özyer boş adam transfer etmez zaten. :) Bütçeyi de doğru kullanarak, kenetlenerek Beko Basketbol Ligi biletini alacağını düşünüyorum ben Ankara ekibinin. Yeter ki talihsiz sakatlıklar bulmasın onları.

Dipnot: TED Ankara Kolejliler, geçtiğimiz günlerde Berent Kavaklıoğlu ve Hakan Yapar ile de sözleşme imzaladı. Yoğunluktan yazmayı unutmuşuz. Affola herkesten.
TED Ankara Kolejliler'den Üç Transfer Birden TED Ankara Kolejliler'den Üç Transfer Birden Reviewed by Adsız on 20:21 Rating: 5

1 yorum:

kaan gören dedi ki...

cihan amasyalı ve cihad şahin çok iyi 2 transfer.Cihan ve Cihad'ı dörtlü finalerde izleme şansı bulmuştum.Müthiş skorer ve savaşçı bi oyuncu inşallah ankarada iyi şartlarda mücadele ederler.TED bu sezon inşallah lige çıkacak ve hakettiği yere gelecektir.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.