Advertisement

Rakocevic İle Yollar Ayrıldı

Yeni sezonda Anadolu Efes adıyla mücadele edecek olan Efes Pilsen, son iki sezondur formasını giyen Sırp yıldız Igor Rakocevic ile yollarını ayırma kararı aldı. Lacivert-Beyazlılar, Rako'nun sözleşmesinde opsiyonu kullanmayarak yeni sezon için sözleşme yenilemediler..

33 yaşındaki ve 1.91 boyundaki tecrübeli guard, geçtiğimiz sezon Turkish Airlines Euro League'de yakaladığı 17.2 sayı ortalamalası ile sayı kralı olarak Alphonso Ford ödülünü kariyerinde üçüncü kez kazanmayı başarmıştı. geçen sezon THY Euroleague’de 17.2 sayı- 2.3 ribaund- 1.7 asist ortalamaları tutturmuş, Beko Basketbol Ligi’nde ise 12.66 sayı- 2.3 ribaund- 1.9 asist ortalamalarıyla oynamıştı..

Efes Pilsen forması ile geçtiğimiz sezon Turkish Airlines Euro League'de 14, Beko Basketbol Ligi'nde ise 32 maça çıkan yıldız oyuncu, ligde oynadığı maçlarda ortalama 21.2 dakika sahada kalarak; 12.7 sayı, 2.3 ribaund ve 1.9 asist ortalamaları yakalarken, Euro League'de ise 29.4 dakika sahada kalarak; 17.2 sayı, 2.4 ribaund ve 1.7 asist ortalamaları ile oynamıştı..

Bu arada bazı dış kaynaklı basketbol sitelerinde, tecrübeli skorerin eski takımı Caja Laboral ile temasta olduğu da yazılmaya başladı..
Rakocevic İle Yollar Ayrıldı Rakocevic İle Yollar Ayrıldı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.