Advertisement

Ermal Yeniden Efes'e Doğru

Bu sezon Galatasaray Cafe Crown forması ile çok başarılı bir sezon geçiren ve takımının finale kadar gelmesinde büyük pay sahibi olan deneyimli pivot Ermal Kurtoğlu'nun gelecek sezon için yeniden Efes Pilsen ile anlaştığı iddia edildi..

Haber yine Milliyet Gazetesi'nde Ümit Avcı imzası ile yayınlandı. Tabi kendisi henüz bu anlaşmanın kesin olmadığını ve şimdilik sadece "ciddi bir iddia" olduğunu söylemişti haber yayınlanmadan birkaç saat önce. Galatasaray taraftarının gönlünde önemli bir yer edinen ve bu sezon beklentilerin üzerinde bir çıkış yaparak Euro League seviyesine kadar yükselen Sarı-Kırmızılı takımda böyle bir ayrılık kararı tabiki şaşırttı bizleri de. Ama yıllarca formasını giydiği Efes Pilsen'in teklifini de göz ardı etmemek gerek, belki başka bir takım bu teklifi sunsa en başında geri çevirirdi deneyimli oyuncu. Lacivert-Beyazlıların, özellikle Ersin Dağlı ve Ali Işık ayrıldıktan sonra yerli uzun rotasyonuna takviye yapması da bekleniyordu zaten bir süredir. Bakalım bu konuda gelişmeler ne olacak yakın zamanda..

Haberin içeriğinde yer alan bir diğer konu ise Cevher Özer'in Galatasaray'a transferi. Beşiktaş ile sözleşmesi sona erdikten sonra yeniden anlaşmayan ve şu an boşta olan power forvetin artık Galatasaray'a imza atmak üzere olduğu söyleyebiliriz. Tutku Açık ise muhtemelen Sarı-Kırmızılı ekipte kalacaktır. Her ne kadar dikkatleri üzerine çekse de, burada kendisine belirlenen görevi bırakıp gitmesi oldukça düşük ihtimal şu şartlarda..

Hem Ermal Kurtoğlu'nun transferi hemde Cevher ve Tutku'nun durumları şimdilik resmiyet kazanmadı. Bu konularda yeni gelişmeler oldukça paylaşırız yeniden mutlaka..
Ermal Yeniden Efes'e Doğru Ermal Yeniden Efes'e Doğru Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.