Advertisement

Mesut Ademoğlu Röportaj Hazırlığı

Sezonu Kepez Belediye'de tamamlayan Mesut Ademoğlu ile röportaj gerçekleştireceğim. TB2L'deki basketbolu, Mesut'un Türk Basketbolu hakkındaki görüşleri, kendine göre yapılan yanlışları ve doğruları ve hakkında bilinmeyenleri konuşacağız kendisiyle.

Eğer sizin de Mesut'a sorunuz varsa, yorum kısmına sorunuzu gönderebilirsiniz.
Mesut Ademoğlu Röportaj Hazırlığı Mesut Ademoğlu Röportaj Hazırlığı Reviewed by Adsız on 13:22 Rating: 5

5 yorum:

Enes Malik ÇETİNKAYA dedi ki...

Başarılı bir sezon ve play-off oynadıktan sonra neden final four serisinde başarısız oldular?

Mustafa Avcı ( KEPEZ ECTİON ) dedi ki...

Gelecek sezon ki planları arasında kepez belediye basketbol takımı var mı ??? Eğer yoksa olmamasının nedeni geçen sezon takımda yaşanan sıkıntılardan dolayı mı ???

Kepez dedi ki...

Mesut abiye bizim takimimiza verdigi emeklerden dolayi cok tesekkur ediyoruz. Kepezimize cok oyuncu geldi gitti ama aralarindaki en efendi ve karakterli oyuncularimizdan biriydi. Keske burada devam etse ama anlasilan o ki zor gorunuyor...

Adsız dedi ki...

Kepez kulubu hakkindaki objektif goruslerini ogrenmek isterim? Sonucta basketbola uzun yillarini vermis bir oyuncunun fikirleri onemli olabilir...

Ahmet dedi ki...

Mesut Ademoglu'na ornek bir sporcu oldugu icin Antalya halkı adına cok cok tesekkur ediyoruz. Kulubunun kendisine ve takım arkadaslarına yaptıgı haksızlıklardan dolayı da son derece uzgunuz. Umarım kariyeerinin devamında bu gibi seyler yasamaz ve hakkettigi basarıları kazanmaya devam eder.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.