Advertisement

Jovo Yuvada Kalıyor

Yeni yönetimi ile yeni sezon hazırlıklarına erken başlayan Pınar Karşıyaka, iç transfer çalışmalarına devam ediyor. Daha önce; Birkan Batuk, Alper Saruhan ve Ahmet Ali Erdoğan ile sözleşme yenileyen Kaf Kaf, geçtiğimiz sezonki yabancılarından Jovo Stanojevic'le de 1 yıllığına yeniden anlaşma sağladı..

Yenigün kaynaklı haberde, 34 yaşındaki deneyimli Sırp pivotun geçtiğimiz yıl aldığı 300.000 Dolar'lık ücreti yeni sezon için yeniden teklif eden İzmir Kulübünün bu teklifini kabul eden Jovo'nun önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi de imzalayacağı açıklandı. Coach Hakan Demir'in geçtiğimiz sezon ki yabancılardan sadece Jovo'nun takımda kalmasını istediği de biliniyordu..

Geçtiğimiz sezon Pınar Karşıyaka forması ile ligde 32, Euro Challenge Cup'ta ise 16 maça çıkan 34 yaşındaki ve 2.07 boyundaki tecrübeli pivot, Beko Basketbol Ligi'nde forma giydiği 32 maçta ortalama olarak 21.9 dakika sahada kalırken; 12.6 sayı, 5 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları yakalamıştı. Euro Challenge Cup'ta görev aldığı 16 maçta ortalama olarak 24.9 dakika sahada kalan Jovo, bu maçlarda ise; 15 sayı, 5.7 ribaund ve 1.6 asist ortalamaları ile forma giymişti..

Bu arada Karşıyaka adına transfer dışı bir yeni gelişme daha var. Kaf Kaf yönetiminin yeni sezonda Karşıyaka Spor Salonu gişelerinde kaçak biletleri önlemek adına elektronik turnike sistemine geçeceği açıklandı. İkinci Başkan Nazım Torbaoğlu, gişe gelirlerinin kendileri için en büyük kaynak olduğunu belirterek; “Salonun dolu olduğu maçlarda biletli 2 bin seyirciden hasılat alıyorduk. Herkes kendine göre bir kartla içeri giriyor. Gerçek Karşıyakalıların takımlarına sahip çıkması gerekiyor. Maç biletleri de çok pahalı değil. Artık kapılara turnike sistemini yerleştireceğiz. Biletini okutan içeri girecek. Bu kulübün yaşaması için maç hasılatları çok önemli” açıklamasını yapmış konuyla ilgili olarak..
Jovo Yuvada Kalıyor Jovo Yuvada Kalıyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.