Advertisement

Zouros: "Her maç daha iyi olacağız"

Turkish Airlines EuroLeague'deki son maçında CSKA Moskova karşısında iyi bir oyun sergilese de mağlubiyete engel olamayan Anadolu Efes'te, takımının başında ilk maçına çıkan Yunan coach Ilias Zouros, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada; genel olarak olumlu izlenimler aldığını ve her maç daha da iyiye gideceklerini söyledi..

Deneyimli coach; "Her şeyden önce oyuncularımı tebrik ediyorum. Galibiyetin çeyrek final için yetmeyeceğini bilerek buraya gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Onları Pazar günü de Galatasaray karşılaşmasında yanımızda görmek istiyorum. Bugün Avrupa Ligi'nin en iyi takımlarından birine karşı ve en iyi hücum eden takımlarından birine karşı oynadık. Genel olarak maçın çoğunluğunda iyi oynadık. Bizim için pozitif bir nokta da Kerem Gönlüm'ün geri dönüşü oldu. Hafif sakatlığı bulunan Stanko Barac ve Kerem Tunçeri'yi dinlendirmek amacı ile bugün oynatmadık." dedi. Bu iki oyuncu hafta sonunda Galatasaray Medical Park karşısında görev alabilecekler..

Zouros, son olarak bu maçta ellerindeki dar rotasyonu en iyi şekilde kullandıklarını kaydederken; "Bugün sahada iyi bir rotasyonumuz vardı. Her maç daha iyi olacağız. CSKA Moskova'ya çeyrek finalde başarılar diliyorum. Bundan sonra amacımız sezon sonuna kadar her maç daha iyi oynamak." şeklinde konuştu..
Zouros: "Her maç daha iyi olacağız" Zouros: "Her maç daha iyi olacağız" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.