Advertisement

Aydın Örs: "Transfer Çalışmalarımız Sürüyor"

Bu sezon sakatlıklardan yana en sıkıntılı takımların başında gelen Fenerbahçe Ülker'de Genel Koordinatör Aydın Örs, BasketDergisi'nde yer alan röportajında guard rotasyonuna takviye konusunda çalışmalarının sürdüğünü açıkladı..

Görüştükleri birkaç isim olduğunu belirten Örs; “Medyada adı geçen isimler NBA’i tercih etti. Biz de arayışlarımızı sürdürüyoruz. Kadromuza katkı verecek, kaliteli bir isim istiyoruz. Transferi yapmış olmak için yapmayacağız. Zamanımız daraldı. Çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Öte yandan Fenerbahçe Ülker’in tercihlerini NBA'den yana kullanan Aaron Brooks ve Patty Mills’ten sonra İtalya’da Angelico Biella forması giyen ABD'li oyun kurucu Jacob Pullen’e teklif götürdüğü ancak kulübün oyuncusunu bırakmadığı da haberin içeriğinde yer aldı. 23 yaşındaki ve 1.82 boyundaki Kansas State mezunu Pullen, İtalya Birinci Basketbol Ligi Seria A'da bu sezon oynadığı 24 maçta ortalama 34.1 dakika sahada kalarak; 16.5 sayı, 2 ribaund, 3.4 asist ve 2.1 top çalma ortalamalarıyla görev yaptı..

Bu arada Erdemir maçında sakatlanan Ömer Onan’ın dizinde hafif bir esneme olduğunu söyleyen Aydın Örs, başarılı oyuncunun 2 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Örs, Ukic’in ise bu hafta sonu oynanacak Aliağa Petkim maçıyla birlikte yeniden sahalara döneceğini de söyledi. Sakatlığı süren bir diğer isim Marko Tomas'ın da tahminen 2 hafta sonra parkelere dönmesi bekleniyor..
Aydın Örs: "Transfer Çalışmalarımız Sürüyor" Aydın Örs: "Transfer Çalışmalarımız Sürüyor" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.