Advertisement

Hacettepe, Eldridge İle Anlaştı.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Hacettepe Üniversitesi, geçtiğimiz hafta içerisinde ABD'li oyun kurucu Sherron Collins ile yollarını ayırdıktan sonra, bir başka ABD'li oyuncu Courtney Eldridge ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Sezona Belarus ekibi BC Minsk-2006 takımında başlayan deneyimli oyuncu, bu sezon FIBA EuroChallenge Cup'ta temsilcilerimiz Türk Telekom ve Pınar Karşıyaka'ya karşı da forma giymişti..

32 yaşındaki ve 1.76 boyundaki ABD'li oyun kurucu, geçtiğimiz sezonu Polonya ekibi Asseco Prokom'da tamamladıktan sonra bu sezon başında Belarus ekibi Minsk'e transfer olmuştu. Bu sezon BC Minsk-2006 takımı ile Belarus Ligi'nde 10, FIBA EuroChallenge Cup'ta 6, VTB Ligi'nde ise 9 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu, EuroChallenge Cup'ta forma giydiği 6 maçta ortalama 34.7 dakika sahada kalarak; 12.5 sayı, 3.2 ribaund ve 6.5 asist ortalamaları ile dikkatleri çekmeyi başarmıştı..

Ankara'ya gelen ABD'li oyuncunun, sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atması ve lisans işlemlerinin yetişmesi halinde hafta sonunda Tofaş ile oynanacak maçta görev yapması bekleniyor..
Hacettepe, Eldridge İle Anlaştı. Hacettepe, Eldridge İle Anlaştı. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.