Advertisement

Fenerbahçe'de Yine Sakatlık Sorunu

Bu sezon sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramayan Fenerbahçe Ülker'de yine sakatlık sıkıntısı yaşanıyor. Ve benzer bir sorun da önceki gün Sarı-Lacivertlilerin kadın basketbol takımında yaşandı..

Art arda gelen sakatlıklar nedeniyle bu sezon tam kadro olarak oynama şansını çok az yakalayan Fenerbahçe Ülker'de sakatlık zincirinin son halkası da Engin Atsür oldu. Son dönemde oldukça önemli katkılar yapan deneyimli oyun kurucunun, antrenmanda Gasper Vidmar ile çarpışmasının ardından kaburgasında küçük bir kırık olduğu ve yaklaşık 2 hafta süreyle parkelerden uzak kalacağı açıklandı. Bilindiği gibi Sarı-Lacivertlilerde sakatlıklar yüzünden Ömer Onan ve Marko Tomas da bir süredir forma giyemiyor. Ve Curtis Jerrells'ın takımdan ayrılmasının ardından guard rotasyonuna takviye için düşünülen isimlerden de henüz anlaşma sağlanan bir oyuncu olmadı..

Bu arada Sarı-Lacivertli takıma bir kötü haber de Kadın Basketbol takımından geldi. Yıldız forvet Penny Taylor'ın önceki gün oynanan Galatasaray Medical Park maçında dizinde yaşadığı sakatlık sonrası ön çapraz bağlarında kısmi yırtık olduğu açıklandı. Tedavi sürecinin ne kadar olacağı konusunda henüz kesin bilgi verilemiyor çünkü Avustralyalı oyuncunun dizindeki ödem nedeniyle detaylı tetkikler yapılamadı. Fakat yıldız oyuncunun ligdeki Play-Off maçlarının da bir bölümünü kaçıracağı ve hatta sezonu da kapatmış olabileceği de tahmin ediliyor..
Fenerbahçe'de Yine Sakatlık Sorunu Fenerbahçe'de Yine Sakatlık Sorunu Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.