Advertisement

Spahija: "Tomas, 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak"

Beko Basketbol Ligi'nde 21. haftanın kapanış maçında Pınar Karşıyaka'yı uzatma sonunda 102-99'luk skorla mağlup eden Fenerbahçe Ülker'de coach Neven Spahija, karşılaşma sonrası Lig Tv mikrofonlarına hem karşılaşmayı hem de takımdaki sakat oyuncuların durumlarını değerlendirdi..

Hırvat coach, zorlu karşılaşma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bütün sezonumuz böyle geçti. İlk günden bu yana hep heyecanlı maçlar oynadık. Maçı kazanmak için savaştık. Dışarıda yeterli oyuncumuz yoktu. Bu tempoda eksikleri arıyoruz. Ömer Onan’ı da ne kadar aradığımızı gördük. Karşıyaka kazansaydı bunu hak ederdi. Ancak biz sonuna kadar savaştık. İsteğimiz ve arzumuzla kazandık karakterimizle değil." dedi.

Bu maçta sakatlıkları nedeniyle görev yapamayan Hırvat oyuncular Ukic ve Tomas'ın son durumları ile ilgili olarak da açıklama yapan Spahija; "Ukic iyi durumda ve Pazar günü takıma dönecek. Elimizdeki oyuncuları kullanmaya çalışıyoruz. Tomas ise 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak. Bu dönemdeki durumu da ameliyat olup olmayacağını belli edecek” dedi.
Spahija: "Tomas, 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak" Spahija: "Tomas, 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:35 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.