Advertisement

Antalya BŞB, Galibiyete Odaklandı

Beko Basketbol Ligi'nin 24. haftasında sahasında Hacettepe Üniversitesi'ni konuk edecek olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. Geçtiğimiz hafta lider Galatasaray Medical Park'ı deplasmanda mağlup eden Güney ekibinde coach Dragan Sakota ve oyuncular, Hacettepe maçı öncesinde bazı açıklamalarda bulundular..

Antalya ekibi, 24 Mart Cumartesi günü saat 16:00'da oynanacak kritik maçın hazırlıklarını Atatürk Spor Salonu'nda sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Dragan Sakota, yaptığı açıklamada geçen hafta ligin en iyi takımlarından Galatasaray Medical Park karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını hatırlattı..

Bu maçı artık unuttuklarını vurgulayan Sakota, Hacettepe ile önemli bir maç yapacaklarına dikkati çekerek, bu maça konsantre olduklarını belirtti. Dragan Sakota, ''Hacettepe, bu yıl oynadığı basketbolla ön plana çıkarak iyi işler başaran bir takım. Galatasaray Medical Park maçından aldığımız galibiyetin önemini artırmak için Hacettepe karşısında mutlaka kazanmalıyız. Son 5 maçımızdan 3'ünü kazandık. Artık kazanmayı öğrendik. Kalan maçlarımızı da bu şekilde devam ettirmeliyiz. Evimizde oynayacağımız maçta seyirci desteğine ihtiyacımız var. Antalyalı basketbolseverleri bu hafta Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni desteklemeye davet ediyoruz'' şeklinde konuştu.

Ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan ve Antalya BŞB'nin 76-79'luk skorla kazandığı maçta kaydettiği 24 sayı ile galibiyetin baş mimarı olan ABD'li oyun kurucu Anthony Guy Fisher ise yenildikleri maçları basit hatalarla kaybettiklerini, bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayarak; ''Bizim daha çok galibiyete ihtiyacımız var. Kendi seyircimiz önünde galip gelmek istiyoruz'' dedi.

Takım kaptanı Nedim Dal da Galatasaray Medical Park karşısında alınan galibiyetin önemli olması için Hacettepe karşısında da galip gelmeleri gerektiğini dile getirerek, kalan 7 haftayı en az kayıpla geçerek lige tutunmak istediklerini ve takım olarak kendilerine güvendiklerini kaydetti.
Antalya BŞB, Galibiyete Odaklandı Antalya BŞB, Galibiyete Odaklandı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.