Advertisement

Banvit'ten Eski Yıldızına Ödül

Banvit, bir dönem takımın kaptanlığını da yapan ve Türk basketbolunun önemli yabancılarından olan Sırp yıldız Miroslav Radosevic'e, önceki gün oynanan Trabzonspor maçı öncesinde bir onur ödülü verdi..

Ülkemizde ilk olarak 2000-2001 ve 2001-2002 sezonlarında Türk Telekom forması giydikten sonra 2004 yılında Banvit'e transfer olan Sırp şutör, 2004-2007 yılları arasında 3 sezon da Banvit forması giymişti. Özellikle üç sayılık atışlardaki başarısı ile hatırlanan Radosevic, TBL'de forma giydiği 5 sezonda 2000 sayı barajını da geçmeyi başarmıştı.

Şu an ülkesinde sahibi ve yöneticisi olduğu firması ile iş hayatına devam eden aynı zamanda da bir spor kulübünün yöneticiliğini yapan Radosevic’in ziyareti, hem Banvit’teki eski dostlarıyla bir araya gelme, hem de yöneticisi olduğu firma ve spor kulübü ile Banvit arasındaki iş ilişkilerini geliştirme amacını taşıdı.

Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda oynanan Banvit – Trabzonspor Basketbol maçı öncesinde düzenlenen törenle eski Sırp basketbolcuya, Banvit’e yaptığı özverili ve başarılı hizmetlerin anısına onur ödülü verildi. Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç tarafından takdim edilen ödül sonrasında Radosevic ve Başkan Özkan Kılıç Trabzonspor Basketbol maçını birlikte izlediler.
Banvit'ten Eski Yıldızına Ödül Banvit'ten Eski Yıldızına Ödül Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:41 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.