Advertisement

Ateş, Artık Kayıp İstemiyor

Beko Basketbol Ligi'nin 22. hafta maçında Ankara Arena'da konuk ettiği Erdemirspor'u 80-76'lık skorla mağlup ederek 5 maç sonra galibiyetle tanışan Türk Telekom'da deneyimli coach Haydar Kemal Ateş, takım olarak üzerlerindeki baskıyı atmak adına önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti..

Bu galibiyete çok ihtiyaçları olduğunu ifade eden Haydar Kemal Ateş; “Ligde üst üste kaybedilen puanlar oyuncularımızı çok etkiledi. Üzerimizdeki baskıyı kaldırmak için böylesine önemli bir maçı kazanmamız şarttı. Biz bunu başardık. Çok zor bir karşılaşma olduğunu söyleyebilirim. Özellikle ilk yarıda skor üretmekte ve savunma yapmakta oldukça zorlandık. Ama ikinci yarıda takımımız ritmini buldu. Erdemir güçlü bir rakip. Ancak son dakikada bile olsa kazanmak bizi mutlu etti” dedi.

Bundan sonra kalan tüm maçlarını kazanmak istediklerini sözlerine ekleyen Ateş; “Bu hafta Aliağa Petkim ile deplasmanda oynayacağız. Bizim artık kaybedecek maçımız yok. Türk Telekom’un basketbol geleneğini bu maçta da sahaya yansıtacağız” diye konuştu.
Ateş, Artık Kayıp İstemiyor Ateş, Artık Kayıp İstemiyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:43 Rating: 5

1 yorum:

karamazov dedi ki...

Telekom'un basketbol geleneğini yansıtacaklarsa işleri zor.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.