Advertisement

Türk Telekom: 71 - Hacettepe Üniversitesi: 80 (Hazırlık Maçı)

Beko Basketbol Ligi'nde erteleme maçları oynanırken, ligdeki iki Ankara ekibi de akşam saatlerinde oynadıkları hazırlık maçı ile hafta sonunda oynanacak kritik lig maçlarının hazırlıklarını sürdürdüler..

Bu sezon sık sık hazırlık maçlarında karşı karşıya gelen Türk Telekom ve Hacettepe Üniversitesi'nin Ankara Arena'daki bu randevusunda ise gülen taraf 80-71'lik skorla Hacettepe Üniversitesi oldu. Hatırlanacağı gibi Beko Basketbol Ligi'nde geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda galibiyetle ayrılan iki ekip, ligde kalma yolunda büyük avantaj elde etti ve play-off için de şansını sürdürdü..

Hacettepe Üniversitesi'nde sakatlığı geçen Önder Külçebaş da bu maçta görev yaptı. Gerek Alp Bayramoğlu, gerekse de Haydar Kemal Ateş, bu maçta sık sık yaptıkları oyuncu değişiklikleri ile rotasyonlarındaki oyuncularını deneyerek, hatta dönem dönem ligdeki oyunlarının dışına da çıkarak takımlarını sınadılar. Fakat yine alıştığımız üzere; Hacettepe adına hücum yine belirli oyuncular üzerinden şekillenirken, Türk Telekom'un ise savunmadaki kanıksanmış sıkıntıları bu maçta da devam etti..

Maçın en skorer ismi, dış atışlarda da iyi bir performans sergileyen Melvin Sanders olurken, ABD'li forvet kaydettiği 23 sayıyla da takımının galibiyetinde başrol oynayan isim oldu. Ricardo Marsh ve Murat Kaya da özellikle hücumda oldukça etkili olurken, yeni transfer Courtney Eldridge ise uyum sorununu çabuk atlatmış gibi göründü. Türk Telekom'da ise hücumlar genelde Kaspars Kambala - Nedim Yücel ikilisi üzerinden şekillenirken, Washington ve Ali Karadeniz gibi skorer oyuncular ise yine potansiyellerinin çok altında kaldılar. Uzun bir sakatlık sürecinin ardından yavaş yavaş toparlanma sürecine giren Simas Jasaitis ise henüz hazır bir görüntü çizmedi..


SALON: Ankara Arena

TÜRK TELEKOM (71): Muratcan Güler 11, Nedim Yücel 13, Ali Karadeniz 6, Darius Washington 6, Gökhan Karabıyık 2, Aleksandar Capin 11, Ceyhun Altay 3, Simas Jasaitis 7, Kaspars Kambala 12, Bekir Yarangüme, Barış Gökalp, Can Uğur Öğüt.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (80): Murat Kaya 12, Serkan İnan 10, Hüseyin Beşok 3, Ricardo Marsh 13, Matthew Bryan-Amaning 8, Courtney Eldridge 9, Melvin Sanders 23, Ulaş Peker 2, Özgür Adıgüzel, Ali Işık, Önder Külçebaş, Derya Yannier.
Türk Telekom: 71 - Hacettepe Üniversitesi: 80 (Hazırlık Maçı) Türk Telekom: 71 - Hacettepe Üniversitesi: 80 (Hazırlık Maçı) Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 03:41 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.