Advertisement

Kupada Beklenen Final

Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası’nda yarı final maçları oynandı ve beklenildiği gibi finale yükselmeyi başaran Fenerbahçe ile Galatasaray Medical Park Pazar günü finalde karşı karşıya gelecek..

Zorlu çeyrek ve yarı final maçlarının ardından iki ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray Medical Park finale kalmayı başardı. Kupadaki zorlu final mücadelesi ise 11 Mart Pazar günü saat 14:00’da Antakya Spor Salonu’nda oynanacak. Bu karşılaşma Sports TV ile TBFTV’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Öte yandan final maçı öncesinde iki ezeli rakip basın toplantısında bir araya gelecek. Antakya Spor Salonu’nda 10 Mart Cumartesi düzenlenecek basın toplantısı saat 11:30’da başlayacak.

Fenerbahçe kupada çeyrek final ilk maçında Ceyhan Belediyesi’ni 70-59’luk skorla mağlup ederek yarı finale yükselmişti. Sarı Lacivertli ekip yarı finalde ise Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 68-83 yenerek finale yükseldi. Galatasaray ise çeyrek finalde Avrupa Kupası finalisti Kayseri Kaski’yi 85-72 mağlup ederek yarı finale yükselmiş, arkasından da Botaş’ı 66-85 yenerek finale kaldı.

Geçtiğimiz sene Gaziantep’te düzenlenen Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası’nda Galatasaray Medical Park ile Fenerbahçe yarı finalde karşılaşmış ve sarı kırmızılı ekip sahadan 60-63 galip ayrılarak adını finale yazdırmıştı. Final maçında ise Galatasaray Medical Park, Tarsus Belediyesi’ni 53-68 yenerek kupayı müzesine götürmüştü.

Ezeli rakipler 2009 yılında Kayseri'de düzenlenen Türkiye Kupası finalinde de karşılaşmış ve bu maçtan Sarı Lacivertli ekip 60-63'lük skorla galip ayrılmıştı. Ayrıca Fenerbahçe ile Galatasaray Medical Park bu sezon ilk olarak 19. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında karşı karşıya gelmiş ve Sarı Kırmızılılar 78-85 galip gelerek bu anlamlı kupayı müzesine götürmüştü.
Kupada Beklenen Final Kupada Beklenen Final Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 00:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.