Advertisement

Fenerbahçe Ülker'de Yeni Hedef Mills

Kadrosuna guard takviyesi konusunda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Ülker'de son aday ise Avustralyalı guard Patrick Mills. Bugün Milliyet Gazetesi'nde Ümit Avcı imzalı olarak çıkan haberde, Sarı-Lacivertlilerin ABD'li guard Aaron Brooks ile anlaşmak üzere olduğu yazılmıştı. Fakat Brooks'un Çin Ligi finalinin ardından NBA'den bir takımla anlaşmak istemesi üzerine bu transferden vazgeçildi..

Bugün Avustralyalı kaynaklarda çıkan haberde ise Fenerbahçe Ülker'in NBA patentli Mills ile prensip anlaşmasına vardığı ve 1,5 yıllık sözleşme imzalanacağı iddia edildi. Hatırlanacağı gibi Patty Mills, bu sezon içerisinde transferde Anadolu Efes'in de gündemine gelmişti. Mills için son olarak da İspanyol ekibi UCAM Murcia'nın adı geçiyordu..

23 yaşındaki ve 1.83 boyundaki Mills, ABD'de St. Mary's Üniversitesi'nde okuduktan sonra 2009 NBA Draftı'nda ikinci tur 55. sıradan Portland tarafından seçilmişti. İki sezonda toplam 74 kez Portland Trail Blazers forması giyen Mills, NBA kariyeri boyunca; 5.1 sayı ve 1.5 asist ortalamaları tutturmuştu..
Fenerbahçe Ülker'de Yeni Hedef Mills Fenerbahçe Ülker'de Yeni Hedef Mills Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.