Advertisement

Mahmuti: "Hep daha iyisi için uğraştık.."

Turkish Airlines EuroLeague'de çeyrek final şansını Yunanistan deplasmanında alınan BC Olympiakos mağlubiyeti ile kaybeden Galatasaray Medical Park'ta başarılı coach Oktay Mahmuti, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu..

Deneyimli teknik adam, karşılaşma ile ilgili olarak; "İyi mücadele ettik. Belki hep gerideydik ama maça geri dönmeye çalıştık. Gordon'un sakatlığı, Ender'in bileği ve sekerek oynaması bizim rotasyonumuzu daralttı. Diğer çocuklar elinden geleni yaptı. Avrupa mücadelesinin başından beri iyi işler yaptık ya da kötü işler yaptık ama bunda takdir başkalarının. Biz hep daha iyi işler yapmak için uğraştık ama Euroleague maceramız burada sona erdi" ifadelerini kullandı.

Mahmuti, EuroLeague'deki ilk sezonunda oldukça başarılı bir grafik sergileyen takımıyla ilgili olarak; "Daha yukarılara gidebileceğimize inanıyorduk. Birbirimizi buna inandırmaya çalışıyorduk. Aslında bir takım şeylerin buralar için yeterli olamayacağının farkındaydık. Sakatlıklar eksikler de gücümüzü azalttı. Biz hep daha iyisi olmak için çalışıyoruz. Bizim performansımızı başkaları değerlendirmeli, biz taraf değiliz kendi hedefleri olan bir grubuz sonuçta" dedi.

Taraftarlarının hep yanında olduğunu söyleyen başarılı coach; "Bizi havaalanlarında yolcu eden ve 12 bin bileti 6 saatte bitiren bir taraftarımız var. Buraya bizi izlemek için, destek olmak için onlarca kişi geldi, bilet aradı, bize inandı. Onları üzmek istemezdik ama şundan emin olsunlar ki biz elimizden geleni yaptık. Ben bir tek oyuncularımdan ellerinden gelen eforun maksimunu sahaya koymalarını isteyebilirim" şeklinde konuştu.
Mahmuti: "Hep daha iyisi için uğraştık.." Mahmuti: "Hep daha iyisi için uğraştık.." Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 03:03 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.