Advertisement

Ataman'dan Transfer Açıklaması

Can Akın'ın sakatlığı nedeniyle sezonu kapatması, Carlos Arroyo'nun da adelesindeki yırtık sebebiyle yaklaşık 3 hafta parkelerden uzak kalacak olması nedeniyle guard rotasyonuna bir takviye yapması beklenen Beşiktaş Milangaz'da coach Ergin Ataman, BasketDergisi.com sitesine bu konuda bir açıklama yaptı..

Deneyimli teknik adam, BasketDergisi'nde yer alan açıklamasında; “Arroyo’nun sahalara dönmesi için 2 haftası var. Bu süreçte yeni bir oyuncu getirip düzeni bozmak istemiyorum. Transfer yapmamız halinde yabancı sayımız 7′ye çıkacağı için bir sözleşmeyi iptal etmek durumunda kalacaktık. 2 maç için böyle bir hamle yapmak istemiyorum. Aynı zamanda Avrupa’da da transfer dönemi bittiği için bir oyuncu getirsek, onu Final-Four’da oynatamayız. Bu nedenle transfer yapmayacağız” dedi.

Ergin Ataman, Adam Morrison’un gönderileceği iddialarına ise; “Hayır, böyle bir şey yok. Ekonomik olarak zaten problemimiz yok. Transfer yapsaydık bütçemiz vardı. Yolumuza şu anki kadromuzla devam edeceğiz” diye konuştu.
Ataman'dan Transfer Açıklaması Ataman'dan Transfer Açıklaması Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.