Advertisement

Trabzon'un Point Guard Adayları Will Conroy ve Russel Robinson (Özel Haber)

MixBasket özel haberidir, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. - Ligde dört maçını da kaybeden Trabzonspor'da koç Tolga Öngören bir point guard ve bir pivot forvet almayı düşündüklerini açıklamıştı. MixBasket, Trabzonspor'un transfer etmek istediği point guardlar'a ulaştı.

Bordo mavililerin point guard koltuğunu emanet etmek istediği ilk isim eski Oyak Renault'lu Will Conroy. 29 yaşında ve 1.88 boyundaki guard 2007'de kısa süreli Memphis Grizzles ve Los Angeles Clippers formalarını giydikten sonra 2008-2009 sezonunda Albuquerque Thunderbirds takımı ile D-League sayı kralı; ertesi sezon ise yine D-League'de asist kralı olmuştu. Tecrübeli oyuncunun İtalya'da Virtus Bologna ve Olimpia Milano geçmişi de bulunuyor.

Trabzonspor'un diğer alternatif oyuncusu ise Russel Robinson. 25 yaşında ve 1,85 boyundaki oyuncu geçen sezonu İspanya'da Joventut takımında geçirdi ve 9,6 sayı - 2,8 asist - 2,4 ribaund ortalamaları yakaladı. Robinson'ın istatistiklerine detaylı olarak bakmak için tıklayınız.

Aşağıda Russel Robinson'ın DKV Joventut - Unicaja Malaga maçından videosu var. İzlenimlere göre müthiş bir delici ve ilk adımı çok hızlı. Özellikle fast breaklerde ve top çalma konusunda gayet başarılı bir oyuncuya benziyor. Pasör yönü de fena değil, gelirse bordo mavililere faydalı olacağını düşünüyorum.

Trabzon'un Point Guard Adayları Will Conroy ve Russel Robinson (Özel Haber) Trabzon'un Point Guard Adayları Will Conroy ve Russel Robinson (Özel Haber) Reviewed by Adsız on 13:07 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.