Advertisement

Paul Miller, Bandırma'ya Doğru

Beko Basketbol Ligi'nde henüz galibiyetle tanışamayan Bandırma Kırmızı, sezona Aliağa Petkim'de başlayan fakat daha sonra sözleşmesi feshedilerek bu takımdan ayrılan ABD'li pivot Paul Miller ile anlaşmak üzere..

BasketDergisi'nde yer alan habere göre, 29 yaşındaki ve 2.08 boyundaki Paul Andrew Miller'ın sözleşmesi bugün resmi olarak feshedildi ve deneyimli pivot Bandırma Kırmızı ile prensip anlaşmasına vardı. Kevinn Pinkney transferinden sonra kadroda düşünülmeyen ABD'li oyuncu, sezon öncesi Erdemirspor'la oynanan hazırlık maçında K'zell Wesson'ın dirseğinin yüzüne gelmesi nedeniyle burnundaki kırık yüzünden bir süre maske ile forma giymişti.

Aliağa Petkim'in Spor Toto Türkiye Kupası'nda oynadığı 3 maçta ve ayrıca, Beko Basketbol Ligi'nin ilk iki haftasındaki Hacettepe Üniversitesi ve Anadolu Efes maçlarında forma giymişti. Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı bu iki maçta ortalama 23.2 dakika sahada kalan Miller, bu maçlarda; 7.5 sayı ve 6 ribaund ortalaması yakalarken, Spor Toto Türkiye Kupası'nda forma giydiği 3 maçta ise ortalama 14.2 dakika sahada kalarak; 4.3 sayı ve 2.7 ribaund ortalamaları yakalamıştı..
Paul Miller, Bandırma'ya Doğru Paul Miller, Bandırma'ya Doğru Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.