Advertisement

Deron Williams Veda Ediyor

Beşiktaş Milangaz'ın NBA'deki lokavt süresince renklerine bağladığı All-Star guard Deron Williams, lokavt konusunda anlaşma sağlanmasının ardından Siyah-Beyazlı kulübe veda etmeye hazırlanıyor. Yıldız oyuncu için, Salı günü oynanacak olan ZZ Leiden maçından önce bir tören düzenlenecek. Törende, yıldız oyuncunun forması da Akatlar Milangaz Arena'ya asılacak..

Kulüpten yapılan açıklamada, Deron Williams'ın kenardan izleyeceği maçtan önce düzenlenecek tören ile ilgili şu ayrıntılar verildi;

"NBA'de lokavtın sona erecek olması sebebiyle ülkemizden ayrılacak olan Deron Williams, Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız'ın 29 Kasım Salı günü saat 20.00'de Hollanda temsilcisi ZZ Leiden ile oynayacağı EuroChallenge maçında taraftarlarımız ile son kez buluşacak.

Deron Williams, yarın 18.00 ile 19.00 saatleri arasında Milangaz Arena'daki Kartal Yuvası mağazamızda orjinal lisanslı formalarını taraftarlarımız için imzalayacak. Karşılaşma öncesinde Milangaz Arena'da taraftarlarımıza hitaben konuşma yapacak olan Deron Williams'ın dev bir forması da salon üzerindeki platforma çekilecek. Ayrıca Deron Williams ve Semih Erden'e plaket takdim edilecek.

Işık gösterileriyle de zenginleştirilecek olan veda gecesinde, Deron Williams ve Semih Erden'i görmek isteyen taraftarlarımızı Akatlar'da bulunan Beşiktaş Milangaz Arena'ya bekliyoruz."

Bu arada bugün yine Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan deneyimli antrenör Ergin Ataman; “İki önemli oyuncumuzu malesef kaybettik. Şu anda bir transfer yapmadık ama acil olarak pota altına bir kaç gün içinde bir oyuncu transferi yapacağız. İkinci transferimizde guard pozisyonuna olacak. Bu pozisyon içinde kaliteli bir oyuncu arıyoruz, en kısa sürede bu transferide bitirmek istiyoruz” dedi.
Deron Williams Veda Ediyor Deron Williams Veda Ediyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:14 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.