Advertisement

Salyers: "İyi ki Trabzon'dayım"

Trabzonspor'un yeni transferi Marc Salyers, Taka Gazetesi'ne verdiği röportajında Trabzonspor hakkında görüşlerini paylaştı. Kariyerinde çok önemli başarılara sahip olan deneyimli power forvet, Bordo-Mavili taraftarlara da hem iç hem de dış saha maçlarında destek çağrısı yaptı..

Trabzon’da olmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Salyers: “Trabzon BEKO Basketbol Ligi’nde basketbolun yeni şehri. Türkiye’ye uzak birisi değilim. Burada basketbol oynadım. Trabzon benim için yeni bir deneyim” dedi.

Takımın ilk 4 haftada galip gelememesinin bir şanssızlık olduğunu ifade eden Salyers, Olin Edirne ile bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek: “Kazanmak için desteğe ihtiyacımız olacak. Ben de artık bu kulübün bir parçası olmuş durumdayım. Trabzonspor’un kadro gücü ligde iyi işler yapacak düzeydedir. Olin Edirne maçı bir başlangıç olabilir. Ben biliyorum ki Trabzonspor’un taraftarı her yerde vardı. Edirne’deki maçta da yalnız kalmak istemiyoruz. Aynı şekilde kendi salonumuzda da taraftarımızı her zaman yanımızda görmeliyiz” diye konuştu.

BEKO Basketbol Ligi’nin ilk 4 haftasından galibiyet çıkaramayan Trabzonspor Basketbol Takımı yarın Olin Edirne gdeplasmanında galibiyet arayacak. Bordo-Mavililer bu önemli maçtan galip ayrılarak şanssızlığa artık bir son vermek istiyor. Marc Salyers’in takıma katılması ile yeni bir hava yakalayan Trabzonspor, Olin deplasmanında kazanmak için tüm gücünü ortaya koyacak. Bordo-Mavililerde başantrenör Tolga Öngören: “Bu maç için iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Olin maçı daha farklı olacaktır. Kazanmak istiyoruz. Daha az hata yapan taraf olup zorlu deplasmanda ilk galibiyetimizle ayrılma arzusundayız” diye konuştu.

Bu arada, takım kadrosunda 4 yabancı bulundurma hakkı bulunan Trabzonspor, Marc Salyers’in transferiyle 5 yabancı oyuncuya sahip olunca, ABD'li oyun kurucu Maurice Bailey'i Edirne deplasmanına götürmedi.


Kaynak: TrabzonBasket.com
Salyers: "İyi ki Trabzon'dayım" Salyers: "İyi ki Trabzon'dayım" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.