Advertisement

Apaydın İstifa Etti

Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı ilk beş maçını da kaybeden Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde antrenör Serdar Apaydın görevinden istifa etti. Genç teknik adam, sezon başında göreve gelmiş ve genç oyuncularla takviye ettiği bir kadro kurmuştu..

İstifa dilekçesinde Apaydın, ardı ardına alınan kötü sonuçlar nedeni ile görevinden ayrıldığını ve takımın önünü açmak için bu kararı almayı uygun gördüğünü belirtti. Göreve başladığı günden bugüne yönetimden sürekli destek gördüğünü de kaydeden Apaydın, Antalya Büyükşehir Belediye Basketbol Takımı’nın daha iyi yerlere geleceğine inandığını söyledi.

Serdar Apaydın’nın istifasını değerlendiren Recep Tokgöz ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Hocamızın sezon başından bu yana bizlere vermiş olduğu katkı ve emekleri nedeni ile kendisine teşekkür ederiz. Ancak üst üste alınan olumsuz sonuçlar nedeni ile bu istifayı kabul etmek durumundayız. Kendisine bundan sonraki kariyer yaşamında başarılar dileriz.”

Bu arada, Serdar Apaydın'ın ardından Antalya ekibinin başına ilerleyen günlerde yerli bir antrenörün geçmesi bekleniyor..
Apaydın İstifa Etti Apaydın İstifa Etti Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.