Advertisement

Ligde Yeniden NBA Rüzgârı

NBA'de lokavt nedeniyle normal sezonun geç başlamasıyla, başta All-Star oyun kurucu Deron Williams olmak üzere; Ersan İlyasova, Mehmet Okur, Zaza Pachulia, Thabo Sefolosha ve Semih Erden gibi NBA'de kontratı bulunan önemli oyuncular, lokavt süresince forma giymek için ülkemizdeki bazı takımlara imza atmışlardı..

Geçtiğimiz günlerde yapılan son görüşmenin ardından NBA yönetimi ve Oyuncular Birliği arasında iplerin artık tamamen kopmasıyla birlikte NBA'de tüm sezonun iptal olması olasılığı da bir hayli arttı. Hukuki sürece giden ve Oyuncular Birliği'nin açtığı antitröst davasıyla birlikte, şimdilik sadece Kasım ayı maçları iptal edilen normal sezonun, artık tümünün iptalinin gündemde olmasıyla birlikte NBA'de forma giyen birçok önemli yıldız oyuncu, menajerleri aracılığıyla Avrupa takımları ile irtibata geçti..

Bu sezon NBA'den Deron Williams ve Semih Erden'i kadrosuna katan, ayrıca başta Kobe Bryant olmak üzere birçok yıldızla da uzun süre temas halinde olan Beşiktaş Milangaz, yine transferin en aktif takımı durumunda. İlk olarak Yahoo!Sports'un paylaştığı haberde, NBA'de Chicago Bulls forması giyen Luol Deng ve Carlos Boozer ile birlikte, Minnesota Timberwolves forması giyen Kevin Love'ın menajerlerinin Siyah-Beyazlı kulüp ile irtibata geçerek, anlaşma sağlanırsa bu oyuncuların Beşiktaş Milangaz'da forma giyebileceğini bildirdiler. Daha sonra coach Ergin Ataman da bu haberleri doğrulayarak, "Menajerler aracılığıyla teklifler geldiği doğru. Bu oyuncular takımımızda forma giymek istiyorlar. Ön görüşmeleri yaptık, şartları oluşturup raporumuzu yönetim kuruluna sunacağız" açıklamasını yaptı. Öte yandan, coach Ergin Ataman'ın "takım içi dengeleri bozmayacak bir oyuncu alabiliriz" açıklamasına paralel olarak, kulübe yakın kaynaklara da göre Kevin Love, şu an için Beşiktaş Milangaz'a en yakın isim olarak görünüyor..

Bir başka haber ise Banvit'le ilgili olarak gündeme yansıdı. İspanyol kaynaklı Solobasket.com sitesinin haberine göre Bandırma ekibi, NBA'de Milwaukee Bucks kadrosunda yer alan Sloven guard Beno Udrih ile lokavt süresini kapsayacak şekilde anlaşmak üzere. Beno Udrih'in şu an için Bucks ile, ikinci yılı oyuncu opsiyonlu olmak üzere, iki sezonluk kontratı bulunuyor..
Ligde Yeniden NBA Rüzgârı Ligde Yeniden NBA Rüzgârı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 04:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.