Advertisement

Beşiktaş'tan Odom Bombası

NBA'deki lokavtın uzaması ve kadrosuna kattığı Semih Erden'in de sakatlığı nedeniyle uzun rotasyonuna bir takviye için çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş Milangaz'ın son bombası Los Angeles Lakers'ın yıldız power forveti Lamar Odom oldu. İlk olarak Ntv Spor'un paylaştığı haberde, Siyah-Beyazlılar deneyimli oyuncu ile her konuda anlaştı..

Son günlerde gündemine; Luol Deng, Kevin Love, Brook Lopez ve Marcin Gortat gibi önemli oyuncuları alan Beşiktaş Milangaz, kariyerinde iki NBA şampiyonluğu da bulunan Lamar Odom ile her konuda anlaşma sağladı. 32 yaşındaki ve 2.08 boyundaki Odom'un transferinin resmiyet kazanması için Beşiktaş'ın sponsoru olan Milangaz'dan ve Kulübün yönetim kurulundan onay çıkması bekleniyor..

1999 NBA Draftında 4. sıradan Los Angeles Clippers tarafından seçilen Lamar Odom, 1999-2003 yılları arasında bu takımın formasını giydikten sonra, 2003-2004 sezonunda Miami Heat forması giymiş, ardından 2004-2005 sezonu başında Shaquille O'Neal takası ile Los Angeles Lakers'ın yolunu tutmuştu. Lamar Odom, geçtiğimiz sezon NBA'da En İyi Altıncı Adam ödülünü de almıştı. Odom'un 12 sezonluk NBA kariyerindeki istatistiklerine şuradan ulaşabilirsiniz..

Bu arada Siyah-Beyazlı takımın deneyimli antrenörü Ergin Ataman, gece saatlerinde TRT Spor kanalında yayınlanan Spor Artı programının canlı yayınına bağlanarak bu transferle ilgili olarak bilgi verdi. Prensip anlaşması sağlansa da transferin henüz kesinlik kazanmadığının altını çizen Ataman; "Bu transfer henüz daha gerçekleşmedi. Lamar Odom her türlü şartı kabul edip teklifimize evet dedi. Zaten uzun zamandır görüşüyorduk ve o da Deron Williams ile birlikte oynamak istiyordu. Ancak bunun son kararını yönetim kurulumuz ve sponsorumuz Milangaz, sanırım yarın bir toplantı yapıp verecekler. Gündemimizde birkaç isim vardı ama önceliğimiz Odom'du, maliyeti biraz yüksek fakat yine de kabul edilebilir rakamlar. Şu anda yakınız ama kesin sonuç 1-2 gün içerisinde netleşir" ifadelerini kullandı..
Beşiktaş'tan Odom Bombası Beşiktaş'tan Odom Bombası Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.