Advertisement

Kaf Kaf'ta Sorun Savunma

Beko Basketbol Ligi'nde cumartesi günü Fenerbahçe Ülker'i konuk edecek Pınar Karşıyaka'nın basın sözcüsü Tamer Ustaoğlu, ''Hala defansif olarak sorunlarımız var'' dedi.

Ustaoğlu, Anadolu Ajansı'nda yer alan açıklamasında, salı günü FIBA EuroChallenge Kupası'nda Minsk-2006 karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını, bu sonucun ardından takımı hem moral hem de fiziksel açıdan toparlamaya çalıştıklarını söyledi.

Belarus temsilcisi karşısında ikinci yarıda 68 sayı bulmalarına rağmen müsabakayı mağlup tamamladıklarını ifade eden Ustaoğlu, karşılaşmada şansın da yanlarında olmadığını dile getirdi.

Ustaoğlu, bu müsabakayı unutup, Fenerbahçe Ülker maçını düşündüklerini belirterek, ''Cumartesi günü dolmasını beklediğimiz Karşıyaka Arena'da Fenerbahçe Ülker karşısına moral motivasyonu yüksek bir şekilde çıkmak istiyoruz. Rakibimiz dün Avrupa Ligi'nde zor da olsa kazanmayı bildi. Her iki taraf için de zor ve kıran kırana geçecek bir müsabaka olacak. Biz galip gelmek için taraftarımızın da desteğiyle elimizden ne geliyorsa yapacağız'' dedi.

Şu ana kadar İzmir'de Avrupa ve ligdeki maçlarında istedikleri sonuçları alamadıklarını kaydeden Ustaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Hala defansif olarak sorunlarımız var. Bunu çözmek için kendi imkanlarımız doğrultusunda elimizden geleni yapıyoruz. Bugün bir toplantı daha yapacağız. Gerekirse oyuncu anlamında belli değişimlere gidebiliriz. Bir karar vermiş değiliz ama bu yapacağımız toplantılar sonucunda eğer istediğimiz şekilde bir sonuca ulaşamazsak bu da opsiyonlarımızdan biri. İzmir'de şu ana kadar hep kaliteli takımlarla oynadık. Bu maçlarda defansif anlamda biraz daha iyi olsak kazanabilirdik. Hücumda iyi oynamamıza rağmen savunmada geçen seneki performansımızı gösteremiyoruz. Bunun üzerinde çalışmamız lazım. 'Çok derin bir kadromuz var' dersek yalan söylemiş oluruz. Takımdaki 7-8 kişinin tam performans göstermesi lazım ki istediğimiz değerlere ulaşabilelim. Bazı yerli oyuncularımız istedikleri formu yakalayamadılar, yeni transferlerden de iyi durumda olmayanlar var. Bunların düzelmesiyle birlikte daha iyi duruma geleceğiz.''

Ligde 19 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'te Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Ülker maçının biletlerinin 20 liradan satılacağı bildirildi. Biletler, bugün Karşıyaka Spor Salonu'ndan, yarın da Ege Park'tan temin edilebilecek.
Kaf Kaf'ta Sorun Savunma Kaf Kaf'ta Sorun Savunma Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.