Advertisement

Trabzonspor'da Hedef Yine Galibiyet

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Olin Edirne'yi mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini elde eden Trabzonspor'da Asbaşkan Levent Erkuloğlu, aynı mücadeleyi sergileyerek Banvit'i de mağlup etmek istediklerini belirtti..

Erkuloğlu, Anadolu Ajansı'nda yer alan açıklamasında; Gürcistan'ın Sokhumi Tiflis takımından Mark Salyers'i kadrolarına kattıklarını, İsrail'in Barak Netanya takımında forma giyen Elton Brown'ı ise denemeye aldıklarını, Galatasaray Medical Park'tan Göksenin Köksal ile de görüşme halinde olduklarını belirtti. Trabzon Tonya doğumlu olan Göksenin'i kiralık olarak renklerine bağlamak isteyen Trabzonspor, Galatasaray Kulübü'nden bu konuda yanıt bekliyor..

Geçen hafta deplasmanda Olin Edirne karşısında kazanarak galibiyet hasretlerine son verdiklerini ifade eden Erkuloğlu, ''Olin Edirne karşısında savaşarak, yüreğimizle oynayarak kazandık. Aynı mücadeleyi Banvit karşısında da göstereceğiz'' dedi.

Banvit'in ligde üst düzey bir takım olduğunu kaydeden Erkuloğlu, ''Bu maçın zor geçeceğinin bilincindeyiz. Ancak geçen hafta Trabzonspor'a yakışan bir oyun ortaya koyduk. O mücadelemizi gösterip sahadan istediğimiz sonuçla ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.

Bu arada Bordo-Mavili ekibin yeni transferi Elton Brown, dün Trabzon'a gelerek yeni takımı ile ilk antrenmanına çıktı. ABD'li pivotun Banvit karşısında sahada olması bekleniyor..
Trabzonspor'da Hedef Yine Galibiyet Trabzonspor'da Hedef Yine Galibiyet Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.