Advertisement

Trabzon'da Salyers Transferi Tamam

Lige istediği başlangıçı yapamayarak henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor, daha önce bir süre ülkemizde de forma giyen deneyimli power forvet Marc Salyers ile anlaşma sağladı. Basketfaul'ün haberine göre, tecrübeli oyuncunun bugün Türkiye'ye gelmesi bekleniyor..

Sezon başında transfer edilen Monwell Randle'ın performansından memnun kalmayan Trabzonspor teknik ekibi, hücum anlamında oldukça etkili olan ve kariyerinde EuroLeague sayı krallığı ünvanı da bulunan Marc Salyers ile bir süredir görüşüyordu. 32 yaşındaki ve 2.04 boyundaki Salyers, geçtiğimiz sezon İtalyan ekibi Angelico Biella forması giyen Salyers, sezon başında ise Lübnan ekibi Sagesse ile anlaşma sağlamış fakat daha sonra bu takımdan ayrılmıştı..

2003-2004 sezonuna Oyak Renault'ta başlayan Salyers, ardından sezon içerisinde Pau-Orthez'e transfer olmuş, 2004-2005 sezonunda ise Fenerbahçe forması ile yeniden ligimizde dönüş yapmıştı. Deneyimli oyuncu, 2007-08 sezonunda Fransız ekibi Chorale Roanne forması ile yakaladığı 21.4 sayı ortalamasıyla Euroleague sayı kralı olmuştu..

Bu arada, performansından memnun olunmayan bir diğer yabancı oyuncu Maurice Bailey'in yerine de bir oyun kurucu takviyesi için çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililer, bir süredir ismi gündemde olan Alex Gordon konusunda bir temaslarının olmadığını ve skorer yönünden çok, takımı oynatan ve savunmasıyla da katkı yapacak bir oyuncu konusunda çalışmalar yapıyor. Karadeniz ekibinin listesinde, yine daha önce ülkemizde forma giymiş isimlerle birlikte bazı ABD'li guardlar yer alıyor..
Trabzon'da Salyers Transferi Tamam Trabzon'da Salyers Transferi Tamam Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.