Advertisement

Euroleague'de 4.Haftanın MVP'si Nicolas Batum


Euroleague'de Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Medical Park'ın kazandığı; Anadolu Efes'in kaybettiği 4.haftanın en iyi performansları da belli oldu. Buna göre, 2. haftada MVP olan Nicolas Batum 35 puan toplayarak 4. haftanın da MVP'si oldu. Genç oyuncu Nancy'nin Caja Laboral'i devirdiği maçta 21 sayı - 9 ribaund - 4 asistle mücadele etti.

Haftanın en değerli oyuncu sıralamasında ikinci sırayı Regal Barcelona'lı Chuck Eidson aldı. Eidson, 11/14 şut isabetiyle 22 sayı - 6 ribaund - 4 asistle takımının galibiyetinde önemli işlere imza attı. Nancy'li Akıng Akınbala 26 sayı - 7 ribaundla üçüncü sırayı elde etti.

Galatasaray Medical Park'ın genç oyuncusu Furkan Aldemir ise haftanın en değerli oyuncusu sıralamasında 5. sırada kendisine yer buldu. Furkan, Union Olimpija maçında 18 sayı - 11 ribaundla double double yapmış ve sahanın en iyi oyuncusu olmuştu. 1991 doğumlu oyuncu ribaund istatistiğinde ise 13 ribaund alan Teletovic, 12 ribaund alan Macvan'ın ardından 11 ribaundla 3. sırada yer aldı.

Haftanın asist istatistiğinde de eski Efes Pilsen'li Damir Mulaomerovic yaptığı 10 asistle ilk sırada yer buldu.
Euroleague'de 4.Haftanın MVP'si Nicolas Batum Euroleague'de 4.Haftanın MVP'si Nicolas Batum Reviewed by Adsız on 11:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.