Advertisement

Ümit Milliler Toplanıyor

14-24 Temmuz 2011 tarihleri arasında İspanya’da düzenlenecek olan Ümit Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek Ümit Erkek Milli Takımımız toplanarak kampa girecek. Milli takım aday kadrosuna yıldız oyuncumuz Enes Kanter de davet edildi..

Genç milli takımımız, Bolu’daki Termal Otel’de kamp yapacak ve 26 Mayıs Perşembe günü saat 15:00’de toplanarak hazırlıklarına başlayacak. Aday kadrodaki en dikkat çekici isim ise, biraz da sürpriz kararla kadroya alınan, bu sezon NBA Draftında da yer alacak olan Enes Kanter. Uzun süredir üst düzey maçlardan uzak kalan genç yıldız, böylelikle NBA öncesi önemli bir turnuvada kendini gösterme şansı bulacak..

Mustafa Derin yönetimindeki Ümit Milli Takımımızın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor;
"Şafak Edge (Banvit), Pertev Öngüner (Bornova Belediye), Can Maxim Mutaf (Fenerbahçe Ülker), Muhammed Mustafa Baygül, Sertaç Şanlı, Hüseyin Göksenin Köksal, Doğukan Sönmez (Galatasaray Cafe Crown), Mert Türkyılmaz, Cenk Şekeroğlu, Ahmet Fatih Cantitiz (Genç Banvitliler), İlhan Barış Gökalp, Murat Erensoy (Genç Telekom), Uğur Can Aksoy (Optimum TED Ankara Kolej), Burak Yacan Yüksel (Pertevniyal), Furkan Aldemir (Pınar Karşıyaka), Muhammed Doğan Şenli, Fırat Töz (Tofaş), Enes Kanter (University of Kentucky)".
Ümit Milliler Toplanıyor Ümit Milliler Toplanıyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.