Advertisement

Diana Taurasi ve Galatasaray İddiaları

Önümüzdeki sezon için hedef büyülten ve Alba Torrens'i transfer eden Galatasaray Medical Park için baş döndürecek bir isim gündemde. Geçtiğimiz sezon doping skandalı nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılmak zorunda kalan dünyaca ünlü isim Diana Taurasi'nin adı Galatasaray ile geçiyor.

GSBasket forumunda konuyla ilgili bir başlık açılmış bile. Ancak çoğu Galatasaray taraftarı transferin gerçekleşmesini istemiyor. Böyle bir skandala adı karışan bir oyuncuyu takımımızda görmek istemeyiz konusunda hemfikirler.

Taurasi ile Galatasaray kelimelerini yan yana getiren kişi ise geçen yıl NTVSpor'da Bolbasket programını sunan ve şu sıralarda Fotogol gazetesinde iddaa yorumları yapan değerli abim Eyüp Yıldız. Kendisi sıkı bir Galatasaraylıdır. Dolayısıyla bu haberin doğruluğu oldukça yüksek.

Taurasi gelirse Fenerbahçeliler çıldıracaktır. Fenerbahçe de kendisinden vazgeçmiş değil. Penny Taylor'ın takıma dönmesi partneri Taurasi'nin de dönme ihtimalini fazlalaştırdı çünkü.

Duyduğum ve edindiğim bilgileri paylaşmaya devam edeceğim buradan. Galatasaraylı arkadaşları heyecanlandırmaya yeter sanırım bu haber şimdilik. :)
Diana Taurasi ve Galatasaray İddiaları Diana Taurasi ve Galatasaray İddiaları Reviewed by Adsız on 18:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.