Advertisement

Murat Özyer, Ted Kolejliler'de

Türk basketbolunun deneyimli antrenörlerinden Murat Özyer, yeni sezon için TB2L ekiplerinden Optimum TED Ankara Kolejliler ile anlaşma sağladı..

Ankara ekibi ile bugün sözleşme imzalayan Murat Özyer'in eşi Derya Özyer de Optimum TED Ankara Kolejliler'in antrenörlüğünü yaparken, takımını Birinci Lig'e yükseltmeyi başarmıştı..


Kariyerinde Ülkerspor ile Türkiye Şampiyonluğu da bulunan deneyimli coach Murat Özyer, ayrıca Galatasaray ve Türk Telekom takımlarında da antrenör olarak görev yapmıştı. Özyer, bir süredir TV'de basketbol yorumculuğu yapıyordu..


İmza töreninde açıklama yapan TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Başkanı Önder Bülbüloğlu; “Türk basketbolunun önemli bir ismiyle yaptığımız anlaşmanın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Deneyimli antrenör Murat Özyer’in tek hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmamızda başarılı olacağına inancımız tamdır” dedi..


Bakalım Ankara'nın bu köklü Kulübü, yeniden eski günlerdeki gibi Birinci Lig'e yükselip önemli bir çıta yükseltebilecek mi. Ben de bir Ankaralı basketbolsever olarak, yeni sezonda başarılar diliyorum Murat Özyer hocamıza..
Murat Özyer, Ted Kolejliler'de Murat Özyer, Ted Kolejliler'de Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:49 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.