Advertisement

Fenerbahçe'den Transfer Harekatı

Kadınlar Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Fenerbahçe, yeni sezon için transfer çalışmalarına bir durgunluk döneminin ardından hızlı girdi. Diana Taurasi'nin Galatasaray Medical Park'a transferinin ardından transferde kısa süreli bir belirsizliğe bürünen Sarı-Lacivertliler, yeni transferlerini bugün resmi sitesinden duyurdu..

Sarı-Lacivertlilerde Lazslo Ratgeber’den boşalan baş antrenörlüğe geçtiğimiz sezon Polonya’nın Lotos Gdynia takımını çalıştıran ve Letonya Milli Takımı’nın da antrenörlüğüne devam eden Yunan Antrenör George Dikeoulakos getirildi. Fenerbahçe ayrıca, geçtiğimiz sezon Polonya’nın Lotos Gdynia takımında forma giyen Letonyalı basketbolcu Elina Babkina, geçtiğimiz sezon Macaristan’ın Euroleasing Sopron takımında forma giyen Letonyalı Zane Tamane ve geçtiğimiz sezon Tarsus Belediye takımında oynayan Kübra Siyahdemir ’i transfer etti..

Fenerbahçe ayrıca; Sırp pivot Ivana Matovic, ABD'li forvet Angel Mccoughtry, Avustralyalı yıldız Penny Taylor ve ABD asıllı, milli takımımızın da pivotu olan Nevin Nevlin ile 1 yıllık daha sözleşme yenilediğini açıkladı..

Sarı-Lacivertli takım; Koç Lazslo Ratgeber, Horakova, Jakobsen, Tammy Sutton Brown ve Şaziye İvegin ile de yollarını ayırdı..

Fenerbahçe'nin yeni transferleri ile ilgili kısa bilgilere, Kulübün resmi açıklama içeriğinden ulaşabilirsin..

Fenerbahçe'den Transfer Harekatı Fenerbahçe'den Transfer Harekatı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.