Advertisement

Olin Edirneliler İçin Ücretsiz Deplasman

Bu sezon yükseldiği Beko Basketbol Ligi'nde başarılı sayılabilecek bir yıl geçiren ve Play-Off çeyrek final serisinde ligin güçlü ekiplerinden Banvit ile karşılaşacak olan Olin Edirne'nin, 12 Mayıs Perşembe günü Banvit ile deplasmanda oynayacağı serinin ilk maçı için Edirneli taraftarlar önemli bir organizasyona hazırlanıyor..

Olin Edirne taraftar gruplarının, sponsor destekli olarak faaliyete geçirdiği bu proje ile, Olin Edirne'nin Perşembe günü deplasmanda oynayacağı maç için Edirne'den maça gidecek taraftarlara; Bandırma'ya gidiş-dönüş ve maç bileti tamamen ücretsiz olacak. Olin Edirne'nin web sitesinden de konuyla ilgili olarak bir yazı yayınlandı..

Açıklamada yer alan bilgilere göre şu an için taraftarlara 7 lüks otobüs tahsis edilmiş ve taleplerdeki duruma göre artış olabileceği de söylendi. Maça gitmek isteyenler için ayrıca açıklamada yer alan; "Otobüsler 12 Mayıs Perşembe günü sabah saat 9:30’dan itibaren Edirne Belediyesi önünde hazır olacak ve saat 10:00’da hareket edilecektir. Aynı günün akşamı maç bitiminde Edirne’ye geri dönülecektir." ifadesini hatırlatmakta da fayda var..
Olin Edirneliler İçin Ücretsiz Deplasman Olin Edirneliler İçin Ücretsiz Deplasman Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.