Advertisement

Beşiktaş Sitelerinden Mail Kampanyası

Beşiktaş Basketbol siteleri BjkBasket.org ve KartalBasket.org, Beşiktaş yönetiminin basketbol branşındaki artık alışılagelmiş umursamaz tavırları nedeniyle bir mail kampanyası başlattı..

Son yıllarda sıklıkla; maddi krizler, antrenman boykotları ve taraftarın ilgisizliği nedeniyle gündeme gelen Beşiktaş, önümüzdeki sezon için sponsor arayışlarında da halen bir sonuç alamadı. Beşiktaş taraftarı da, ezeli rakiplerinin yaptığı büyük yatırımların yanında artık biraz daha ilgi bekliyor bu branşlarına. Bu sezon Beko Basketbol Ligi'nde olası bir Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Cafe Crown finali de Beşiktaşlı basketbolseverlerin artık sesini yükseltmesi gerektiğine işaret olabilir. Çünkü Play-Off ilk turunda elenen Siyah-Beyazlılar, gelecek sezon Euro Cup'a katılamama durumuyla da yüz yüze geldi artık..



Beşiktaş taraftarının, Kulübün iletişim adresi olan bilgi@besiktasjk.com.tr adresine göndereceği mailin içeriği ise şu şekilde;



"BEŞİKTAŞ SADECE FUTBOL KULÜBÜ DEĞİLDİR


Ülkemizin en eski spor kulübü olan Beşiktaş’ımızın kuruluş amacı, spor yapan ve sporla ilgilenen sağlıklı nesiller yetiştirip, birçok spor dalında öncü kulüp olmaktır. Bunun en güzel kanıtı tarihi boyunca sadece kulübün futbolda değil diğer branşlarda da kazandığı şampiyonluklar ve yetiştirdiği başarılı sporculardır. Dünyaca ünlü kulüplere baktığımızda sadece futbol odaklı başarı peşinde koşmadıklarını, basketbolda da başarı için çaba sarf ettiklerini görmekteyiz. Dünya kulübü olmak ve Beşiktaş’ın marka değerini arttırmak için sadece futbol odaklı düşünülmemelidir.


Ülkemizdeki durumu gözlemlersek, sponsorların da katkısıyla ezeli rakiplerimiz bunun farkına varmış ve artık futbol dışı branşlara bu şekilde yaklaşarak atılım içerisine girmişlerdir. Buna ilaveten sadece basketbolda faaliyet gösteren ve sponsor gücünü iyi kullanıp planlı bir altyapı ile öne çıkan kulüplerde mevcuttur.

Hiç bir zaman unutmamız gereken bir şey vardır ki, kulübümüzle övünürken sadece futbol ile değil, diğer branşlardaki başarılı sonuçlar ile de gururlanmak istiyoruz. Fedakârlık yapmaya hazır ve bilinçli bir taraftarlar olarak, kulübümün basketbol branşında da başarıyı kovalayan istikrarlı bir yapıda olması en büyük temennimizdir.


Bu doğrultuda Sayın Başkan Yıldırım DEMİRÖREN başta olmak üzere, yönetim kurulundan en büyük beklentimiz, basketbol şubesine daha çok yatırım yaparak ve daha planlı hareket ederek kulübümüzün hak ettiği başarıları kazanması için gereğini yapmalarıdır.


SAYGILARIMLA"




Türk basketbolunun gelişimi adına, sporun sadece futboldan ibaret olmadığını göstermek adına basketbolseverlerin böyle bir kampanya başlatmaları oldukça olumlu bir gelişme. Benzer şekilde diğer kulüplerimizin taraftarları da basketbol ve diğer branşlara sahip çıkarak, kulüp yönetimlerinin sadece futbola endeksli yatırımlarını önlemesi gerek. Ne yazık ki ülkemizde futbol sektörüne harcanan ve birçoğu "boşa giden" yatırımlar ile birçok branşta uluslararası başarı gelirdi hiç kuşkusuz..
Beşiktaş Sitelerinden Mail Kampanyası Beşiktaş Sitelerinden Mail Kampanyası Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.