Advertisement

Olin Edirne 81-52 Banvit (İş Son Maça Kaldı)

Play-off'ta çeyrek finalin en heyecanlı eşleşmesinde düğüm Bandırma'da çözülecek. Olin Edirne devam ya da tamam maçında sahasında Banvit'i sahadan sildi ve durumu 2-2'ye getirdi. Trakya ekibi çok iyi başladığı maçta her dakika üstüne koyarak ve tabii ki muhteşem taraftarının da desteğiyle bayram hediyesi vermiş oldu.

İkinci yarıda sadece 21 sayı atabilen Banvit, Olin'in hücum organizasyonlarını engellemekte oldukça sorun yaşadı. Renaldas Seibutis çıldırdı, muazzam yüzdeliydi bugün. Onun iyi olduğu bir günde Olin'in kaybetmesi çok güç bir durum zaten. Sürpriz bir şekilde 36 dakika sahada kalan Caner'in 15sayılık katkısı, takımın diğer Litvanyalısı Ginevicius'un 4/4 üçlük isabeti, kırılma anlarında kullanılan atışların kaçmaması Banvit'in yarı final umutlarını söndürdü.

Bandırma ekibinin uzun zamandır bu kadar kolay teslim olduğunu görmemiştik. Önceki yazılarımda Olin'in tıpkı Banvit'in ligdek ilk senesinde yaptığı gibi lige damga vuracağını söylemiştim, yanılmıyorum.

İşin bir de seyirci - destek tarafı var. Biletlerin maçtan saatler önce tükendiğini menajer Serdar Yiğitsoy aracılığıyla öğrenmiştik. Olin Edirne'nin herkes tarafından alkışlanan bu performansı neticesinde seyirci de gereken desteği fazlasıyla vermiş durumda. Anlayacağınız karşılıklı bir mutualizm söz konusu. Olin Edirne'yi övdüğümüz bir yazının daha sonuna gelirken maçla ilgili istatistikleri de sizlerle paylaşayım:

*Olin Edirne'de 4 oyuncu çift haneli rakamlara ulaşırken; Banvit'te hiç bir oyuncu çift hanelere çıkamadı.
* 9 dakika sahada kalan Lee Dixon (Davud Kamer) bu kısa süreye 3 blok sığdırdı.
* Litvanyalı Vidas Ginevicius 4/4 üç sayı isabetiyle oynadı.
* Olin Edirne maç boyunca 11 top kaybı yaparken, Banvit'in bu istatistikteki sayısı 17.
* Olin Edirne maç boyunca tüm atış yüzdelerinde (serbest atış, iki sayılık atış, üç sayılık atış) rakibine üstünlük kurdu.

OLİN EDİRNE (81): Can Akın 6 (3 ribaund- 3 asist), Erdal Bibo, Vidas Ginevicius 14 (2 ribaund– 2 asist), Renaldas Seibutis 24 (1 ribaund- 5 asist), Caner Ercan 15 (2 ribaund – 1 asist), Predrag Samardjiski 8 (8 ribaund- 2 asist), Reha Öz 13 (4 ribaund– 3 asist), Seth Doliboa (1 ribaund), Davud Kamer 1 (5 ribaund – 1 asist).

BANVİT (52): Barış Ermiş 7 (2 ribaund- 6 asist), Mutlu Akpınar 3 (2 ribaund), Charles Davis 3 (4 ribaund- 2 asist), Yiğitcan Turna 2 (1 ribaund– 3 asist), İzzet Türkyılmaz 3 (3 ribaund), Keith Simmons 8 (2 ribaund- 1 asist), Erol Can Çinko 3 (1 ribaund), Vladimir Golubovic 8 (4 ribaund), Bora Hun Paçun 7 (4 ribaund), Lance Williams 8 (4 ribaund- 1 asist).

1. PERİYOT: 23-15
2. PERİYOT: 17-16
3. PERİYOT: 25-11
4. PERİYOT: 16-10
Olin Edirne 81-52 Banvit (İş Son Maça Kaldı) Olin Edirne 81-52 Banvit (İş Son Maça Kaldı) Reviewed by Adsız on 20:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.