Advertisement

Adanaspor’da 2 İmza

EBBL temsilcilerinden Adanaspor, deneyimli forvet Yalçın İhsan Azizmahmutoğlu ve genç oyuncu Alper Yüce’yi kadrosuna kattı.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Adanaspor, Taylan Taylancı Toplantı Salonu’nda yapılan törenle 2 yeni ismi kadrosuna kattı. Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura, Basketbol Şube Sorumlusu Mustafa Yosun, İzmir Adanalılar Derneği Başkanı Arif Kayakşu, Turbeyler Taraftar Grubu temsilcisi İbrahim Örgen, Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı ve taraftarların katıldığı törende  Yalçın İhsan Azizmahmutoğlu ve Alper Yüce kendilerini Adanasporlu yapan imzaları attılar. 

Başkan Tevriz Dura yaptığı açıklamada, “Yalçın ile yaklaşık bir aydır görüşmelerimiz sürüyordu. Haklı olarak Beko Basketbol Ligi’nden EBBL’ye gelmek kolay değil. Kendisine Adanaspor ailesi’ni seçtiği için teşekkür ederim. Adanaspor nokta transferini gerçekleştirmiş oldu. Alper ise genç ve başarıya aç bir oyuncu. Bizimle büyük bir çıkış ivmesi yakalayacağını umduğumuz için renklerimize bağladık” dedi. 

1982 doğumlu ve BEKO Basketbol Ligi temsilcilerinden Torku Konya Selçuk’tan gelen Yalçın İhsan Azizmahmutoğlu ise, “Adanaspor ve Adana’da erkek basketboluna başarı yakalatacağıma inanıyorum. Takım arkadaşlarımız ile birlikte TB2L’ye çıkacağız” diye konuşurken, 1992 doğumlu ve Manisa Belediye’den Adanaspor’a gelen ve Karşıyaka’nın altyapısında yetişen Alper Yüce de “TB2L için Adanaspor’u seçtim. Bu yıl Adanasporlu taraftarlarımız yanımızda olsun, gerisini bizlere bıraksınlar. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu. 

Öte yandan Adanaspor Basketbol Şube Sorumlusu Mustafa Yosun, transferin bu sezon için artık kapandığını açıkladı.
Adanaspor’da 2 İmza Adanaspor’da 2 İmza Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:01 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.