Advertisement

Torku Selçuk Üniversitesi, Transferi Noktaladı.

Yeni sezonda Beko Basketbol Ligi'nde mücadele edecek Torku Selçuk Üniversitesi'nin Kulüp Başkan Yardımcısı Kerem Öten, Anadolu Ajansı'nda yer alan açıklamasında, Amerikalı guard Curtis Millage transferi ile birlikte transfer çalışmalarını noktaladıklarını söyledi.

Antrenörlerinin isteği doğrultusunda eksik görülen yerlere oyuncu aldıklarını belirten Öten, Millage ile transfer çalışmalarını tamamladıklarını ifade ederken, “Lige renk katan bir ekip olmak istiyoruz. Önümüzdeki iki haftalık süreç, takım olma adına bizim için büyük önem taşıyor. İnşallah bu süreyi en iyi şekilde geçirip, lige hazır hale geleceğiz. Lig başladıktan sonra hocamızın eksik gördüğü noktalara takviyeler yaparak, Beko Basketbol Ligi'nde kalıcı bir takım olmayı hedefliyoruz" dedi.

Öte yandan kombine bilet fiyatlarının da belirlendiğini dile getiren Öten, taraftarların 100 liraya satılan sezonluk kombine biletlere ilgi göstermesini beklediklerini sözlerine ekledi.
Torku Selçuk Üniversitesi, Transferi Noktaladı. Torku Selçuk Üniversitesi, Transferi Noktaladı. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.