Advertisement

Fenerbahçe'ye Turkuaz Desteği

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, forma reklamı konusunda Turkuaz Petrol ile bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Fenerbahçe Ülker Sports Arena Enerji Salonu'nda düzenlenen imza törenine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da katıldı..

Sarı-Lacivertli Kulüpten konuyla ilgili olarak yaplan açıklama şu şekilde:

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde son 8 yılın şampiyonu ve geçen yılın Kadınlar Euroleague finalisti Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın yeni bir sponsoru, Asbaşkanlarımızdan İsfandiyar Zülfikari’nin sahibi olduğu Turkuaz Petrol oldu.

Kulübümüz ile Turkuaz Petrol arasındaki sponsorluk anlaşması, Fenerbahçe Ülker Sports Arena Enerji Salonu’nda düzenlenen basın toplantısıyla imzalandı. Bu anlaşmayla Turkuaz Petrol, Kadın Basketbol Takımımızın formasındaki yerini aldı.

Toplantıya Başkanımız Aziz Yıldırım, yöneticilerimiz, Turkuaz Petrol adına ve aynı zamanda Asbaşkanlarımızdan İsfendiyar Zülfikari, Kulüp CEO’muz  Hasan Yılmaz , Kadın Basketbol Takımımızın oyuncuları ile  teknik ve idari kadrosu katıldı.

CEO Hasan Yılmaz: "Diğer şirketlere örnek olsun"

Toplantıda ilk olarak söz alan CEO’muz Hasan Yılmaz, "Fenerbahçe deyince akla önce futbol geliyor ama Fenerbahçe Türkiye’nin en köklü, en başarılı, en yaygın, olimpiyatlara en çok sporcu gönderen kulübü. 200 teknik adam, 2000’den fazla sporcuyla 9 branşta mücadele ediyor. Fenerbahçe, amatör branşlara büyük destek veriyor. Futbol haricinde ciddi gelirleri yok ama bu yatırımların da yapılması gerekiyor. Fenerbahçe bu yatırımları öz kaynaklarıyla, yöneticilerinin özverileriyle ve sponsorlarıyla yapıyor. İyi ki da yapıyor, çünkü başarılar ortada" dedi. Amatör takımlarımızın başarılarını sıralayan Yılmaz,  "Bu da gösteriyor ki doğru stratejiler uygulandığında ülkemizin çok büyük bir potansiyeli var ve şükürler olsun ki bunun bilincinde olan işadamlarımız ve şirketlerimiz var. Onlar bize büyük destek oluyor. Kadın Basketbol Takımımıza Turkuaz Petrol sponsor oluyor. Kendilerine ve İsfendiyar Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bu sponsorlukla Turkuaz Petrol sadece kadın basketbolu değil, Türk Sporunu, amatörleri ve olimpiyat ruhunu da desteklemiş oluyor. Bu sponsorluğun diğer şirketlere örnek olmasını istiyorum. Takımımızın, Turkuaz formasıyla başarılarını devam ettirmesini diliyorum" diye konuştu.

İsfendiyar Zülfikari: "Bu Başarının bir parçası olmak istedik"

Törende Turkuaz Petrol adına konuşan Asbaşkanlarımızdan İsfendiyar Zülfikari ise kendisine verdiği destek nedeniyle Başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetici arkadaşlarına teşekkür ederek sözlerine başladı. Zülfikari, "Turkuaz Petrol olarak çok başarılı bir organizasyonun parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Takımımız, son 8 yılın şampiyonu, Avrupa’da geçen senenin finalisti, Avrupa’daki en başarılı Türk takımı. Yurt dışında Türkiye’yi en iyi temsil eden takım. Bu başarının bir parçası olmak istedik. Başarılarının daim olmasını dilerim" dedi.

İsfendiyar Zülfikari: "Artık bizi Türkiye’deki şampiyonluk kesmez"

Törenin ardından FB TV kameralarına da konuşan Zülfikari, "Bundan sonra her şey oyuncularımıza kaldı. Türkiye’nin en güçlü takımını oluşturduk. Bundan sonra bu takımı Türkiye’de şampiyonluk kesmez, Avrupa’da şampiyonluk gelmesini bekliyoruz.  Takımımız, tüm Türk takımlarını temsil ediyor" diye konuştu.

Başkan ve yöneticilerimiz potaya atış yaptı

Konuşmaların ardından taraflar, sponsorluk anlaşmasına imzaları attı. Törene katılan yöneticilerimizin Kadın Basketbol Takımımız ile toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından, Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimiz basket potasına serbest atışlar yaptı. Tören, Potanın Kraliçeleri ile basın mensupları arasında yapılan ödülle serbest atış yarışmasıyla sona erdi.

Başkan Aziz Yıldırım: "İsfendiyar Bey’in Emenike’nin bonservisine de katkısı oldu"

Törenin ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Başkanımız Aziz Yıldırım, Asbaşkanlarımızdan İsfendiyar Zülfikari’nin sadece amatör branşların ihtiyaçlarına cevap vermediğini hatırlatarak, "Kendisi profesyonel takımdaki bazı ihtiyaçlara da yardımcı oluyor. En son olarak Emenike’nin alınmasında bonservisinin ilk taksitine katkı yapan arkadaşlardan biridir. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
Fenerbahçe'ye Turkuaz Desteği Fenerbahçe'ye Turkuaz Desteği Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.